意見反饋
義工

自由講場 今日: 1545|主題: 1009713

結婚紀念日做咩多?食咩好?c6話去太空館睇戲

子爵府

國民生產總值:14848

2018勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
未諗,妳地會點慶祝?

伯爵府

國民生產總值:19393

HiPP勳章(2) 2018復活節勳章 2018勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

差唔多年年都係睇吓老公會買咩禮物俾自己,不過九成都係首飾。同埋都會用結婚週年呢個名義出去食一餐飯嘅⋯⋯

版主

國民生產總值:132397

玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

婚姻係兩個人嘅事
既然佢有興趣,你陪佢也可以是樂事

子爵府

國民生產總值:13791

通常旅行慶祝。不過如果另一半話睇場戲,食䬸飯都okay. 只要兩個人係一起。去海邊吹下風都好。

伯爵府

國民生產總值:17225

2018勳章

ifcsir 發表於 18-12-7 01:45
未諗,妳地會點慶祝?
太空館睇戲都叫做係節目, 好好享受
出年25週年, 仲未有頭緒...

複式洋房

國民生產總值:118

回覆樓主:

冇咩所謂,開心就睇, 食餐飯睇場戲都好滿足

翡翠宮

國民生產總值:99387

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

視乎第幾年啦

子爵府

國民生產總值:13857

2018勳章

通常都係食餐好既

或者兩個都請假,2人世界下

琥珀宮

國民生產總值:180984

2018勳章

回覆樓主:

太空館幾特別

水晶宮

國民生產總值:57038

2018復活節勳章 2018勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

ifcsir 發表於 18-12-7 01:45
未諗,妳地會點慶祝?
我實會訓著覺。不過,暗暗地都幾有氣氛~

珍珠宮

國民生產總值:33038

2018勳章

Poyau 發表於 18-12-7 16:27
太空館幾特別

agree

Poyau    發表於 6 天前

大宅

國民生產總值:1243

用結婚週年呢個名義出去食一餐high table

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.