意見反饋
義工

想生BB 今日: 14|主題: 99000

有冇機會?

複式洋房

國民生產總值:145

22/10 來M,本身週期唔準,有輕微多囊,現高溫14天,1/12 用萬0 check 過唔中,應該幾時再check ?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

王國熱話
急問~小丸子上面啲柴魚碎
麵包超人便當
今日開始俾阿囡帶飯(可能會持續。。更...
今日吃...

複式洋房

國民生產總值:224

myrahym 發表於 18-12-7 07:33
22/10 來M,本身週期唔準,有輕微多囊,現高溫14天,1/12 用萬0 check 過唔中,應該幾時再check ?

...

我覺得你今日可以試下丫,你有無測排卵?

複式洋房

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
[email protected] 發表於 18-12-7 08:10
我覺得你今日可以試下丫,你有無測排卵?

今早晨V用綠d check , 係咪有印?

複式洋房

國民生產總值:224

myrahym 發表於 18-12-8 09:10
今早晨V用綠d check , 係咪有印?

有印丫,恭喜曬!

複式洋房

[email protected] 發表於 18-12-8 09:20
有印丫,恭喜曬!

希望痴實,謝謝你

別墅

國民生產總值:575

myrahym 發表於 18-12-7 07:33

...

恭喜

見之前jm講萬0牌敏感度無咁高的

別墅

國民生產總值:743

恭喜呀

複式洋房

Sikimy 發表於 18-12-8 11:31
恭喜呀

剛用CB

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.