想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

今天實在是忍不住的,自己偷驗了,結果白板,好失望大哭了一場,還給老公罵了(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
咋天跟今天又突然腰酸(emoji)(emoji)(emoji)

大宅

ShuiJuanMa 發表於 18-12-7 10:32
今天實在是忍不住的,自己偷驗了,結果白板,好失望大哭了一場,還給老公罵了(emoji)(emoji)(emoji)(emoji) ...

加油呀,放鬆心情
我都試過,繼續努力放鬆試就成功左
希望你都快d中獎,祝福你

別墅

我9號DD, 雖然心入面好唔想M come, 但我都同自己講無架喇! 失望太多次, 搞到個人有D沮喪今朝feel到妹妹痛, 都應該好快M come了! 唯有逼自己M完跑多D步, 做下運動輕鬆下啦~

你唔好唔開心啦, 呢件事唔係話努力就會有, 反而會因負面情緒而影響身體! 我同自己講, 今個月唔中咪再比多D時間我調理+做運動囉, 我要令到自己個身體健康D嚟迎接BB

複式洋房

金菇子 發表於 18-12-7 10:47
我9號DD, 雖然心入面好唔想M come, 但我都同自己講無架喇! 失望太多次, 搞到個人有D沮喪今朝feel ...

我已經睇左5年醫生都冇結果,今次終于講服我老公話試管,用左咁多錢都失敗(emoji)(emoji)(emoji)覺得好攰,但係我又唔想放棄,落嚟唯有可以靠自己努力,

別墅

ShuiJuanMa 發表於 18-12-7 10:50
我已經睇左5年醫生都冇結果,今次終于講服我老公話試管,用左咁多錢都失敗(emoji)(emoji)(emoji)覺得好攰 ...

試管都係一條出路, 唔理咩方法, 你都要積極D, 唔放棄就啱喇! 我地呢到大部份人都想有BB而遇到困難的, 但我地都唔會輕易放棄架 ^_^

呢段時間你都做下運動啦, 食下野補身! 我都會繼續浸腳, 艾灸, 蒸身等等...反而呢D做左對身體好嘛! 大家加油

複式洋房

金菇子 發表於 18-12-7 10:57
試管都係一條出路, 唔理咩方法, 你都要積極D, 唔放棄就啱喇! 我地呢到大部份人都想有BB而遇到困難的, 但我 ...

嗯,關鍵係我老公唔配合,我好攰,

別墅

ShuiJuanMa 發表於 18-12-7 11:03
嗯,關鍵係我老公唔配合,我好攰,

佢而家接受咪得囉, 佢有冇睇女人四十呀, 大把人又雪卵又做試管啦, 容祖兒同阿嬌都雪卵啦! 而家好普遍架咋!
自然懷孕同試管咪又係自己骨育, 最重要係有個結果嘛

複式洋房

金菇子 發表於 18-12-7 11:10
佢而家接受咪得囉, 佢有冇睇女人四十呀, 大把人又雪卵又做試管啦, 容祖兒同阿嬌都雪卵啦! 而家好普遍架咋! ...

有冇同感的姐妹加下好友,互聯交流,睇下冇咩幫助

大宅

ShuiJuanMa 發表於 18-12-7 11:13
有冇同感的姐妹加下好友,互聯交流,睇下冇咩幫助

絕對有同感呀,同埋覺得自己好冇助咁,大家傾下計呀

複式洋房

karenll369 發表於 18-12-7 13:28
絕對有同感呀,同埋覺得自己好冇助咁,大家傾下計呀

我發唔到俾你,你電話

大宅

ShuiJuanMa 發表於 18-12-7 13:41
我發唔到俾你,你電話

因為我都pm唔到俾你,但留左資料俾你,你睇下呀

大宅

ShuiJuanMa 發表於 18-12-7 13:41
我發唔到俾你,你電話

你睇唔睇到我留左野俾你?

別墅

ShuiJuanMa 發表於 18-12-7 10:50
我已經睇左5年醫生都冇結果,今次終于講服我老公話試管,用左咁多錢都失敗(emoji)(emoji)(emoji)覺得好攰 ...

可能你太早驗啫
但我覺得不論中唔中 都好好同老公傾下
五年既路可能你內心承受了好大壓力,到你中左,都要一關一關去過,又會係另一種壓力。
如果同老公無共識,以後既路都好辛苦。

別墅

唔好灰心呀,想當年我都試左幾年都冇料到,檢查晒都冇問題,失望過好多次傷心過好多次,最後風水命理都要信,擺下陣,拜下神,帶下旺自己既飾物,食下善存,飲中藥,老公做下d可以加強下身既帶氧運動,最終無聲無色地小朋友來臨了,還記得事前一個月去左捐血,以上都係自己諗法,祝快孕

水晶宮

緣份未到
唔好灰心.

大宅

今個月最後都失望, 心情超低落~ mc 黎左了

首頁

尾頁

跳至