夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

點解香港噤多d噤既人??

講真~有時睇完bk媽咪既留言都幾心"up"~~
點解可以有噤多d噤既衰男人,賤女人呢??
個d男人結左婚有埋仔女都仲攪3攪4....
個d姣婆硬係要攪d結左婚既~~
而家香港d男人死曬咩~?
有左又話要落左去~就黎生都話唔要既~~
呢d咩男人黎嫁~??
睇完心情~真係低落~

大家點睇呢~?
傑傑0係2004.3.3出世~重3.33kg~!!

禁止訪問

Re: 點解香港噤多d噤既人??

複式洋房

所以我覺得已婚女士嘅壓力比任何人都大,男人唔使講,佢地只識得話番工搵錢壓力大,有冇聽佢地講過話照顧bb辛苦,有冇聽佢地講過話怕個老婆比人引誘,有冇聽佢地講過話外父外母比說話佢地聽?

別墅

yokiyoki 寫道:
所以我覺得已婚女士嘅壓力比任何人都大,男人唔使講,佢地只識得話番工搵錢壓力大,有冇聽佢地講過話照顧bb辛苦,有冇聽佢地講過話怕個老婆比人引誘,有冇聽佢地講過話外父外母比說話佢地聽?

agreed :-x

:-D 幸福是當我擁有你 :-D http://tw.pg.photos.yahoo.com/ph/fibe001/album?.dir=/861c

別墅

yokiyoki 寫道:

所以如果人地講做老豆辛苦過做阿媽.....我可以話唔覺囉.....
以前就話老婆係屋企湊仔好舒服~~
問老公攞家用又咪比面色~
而家d女人又要番工又要湊仔又要煮飯做家務~~
咩都係女人做.....

哈哈~~

複式洋房

所以我咪話做個好女人真係好難架...一言難盡~~ :cry:
我既寶貝仔仔係4月21日出世...請多多指教~

侯爵府

做人唔好太負面,這裡有更多幸福的太太!

子爵府

瑄婷講得啱,bk呢度重有好多幸福太太,丈夫都有o架,做人唔好太負面,睇咗米算,發表過文張就等於發洩咗o架啦。 :mrgreen:
[size=small]My little baby Vivian !

別墅

講得岩~bk有好多媽咪好幸福~
睇完我覺得自己都好幸運~~^^

不過"凳"佢地難過~~!

其實幸福與否,只在乎大家的心怎去看待~!
:mrgreen:

伯爵府

如果我老公真係咁,我會同佢離婚,佢實在太走寶喇!

正所謂一樣米養百樣人,我相信有報應既!

ChoR 寫道:
講真~有時睇完bk媽咪既留言都幾心"up"~~
點解可以有噤多d噤既衰男人,賤女人呢??
個d男人結左婚有埋仔女都仲攪3攪4....
個d姣婆硬係要攪d結左婚既~~
而家香港d男人死曬咩~?
有左又話要落左去~就黎生都話唔要既~~
呢d咩男人黎嫁~??
睇完心情~真係低落~

大家點睇呢~?
世間最美妙的事情,就是擁有一個溫馨的家庭。我們可自然從容地回到家中,無拘無束地被家庭接納為其中的成員。 ;-) (維斯各特)

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

所以要帶眼識人囉, 睇清楚先至好結婚
其實香港女人都幾獨立架喇, 我見台灣呢邊好多女人都仲係.........唉...思想比較傳統

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

Agree!!!
所以,有時睇完會更加珍惜自己既枕邊人! 學會欣賞佢好既一面~! 不過,大家又唔好咁灰~ 呢個世界都重有好多好男人架! 只不過暫時未遇到o者!
ChoR 寫道:
講得岩~bk有好多媽咪好幸福~
睇完我覺得自己都好幸運~~^^

不過"凳"佢地難過~~!

其實幸福與否,只在乎大家的心怎去看待~!
:mrgreen:
Childhood is journey, not a race.

男爵府

當你睇呢個世界咁灰時, 就會令到自己唔開心, 仲會成日疑神疑鬼, 明明係好幸福, 都會攪到唔幸福, 放鬆D, 用平常心去面對啦~~~~一個人要變, 都無辦法, 呢D野我地控制唔到, 只要做好自己本份咪得囉~~~~我相信別人的眼睛係雪亮既~~~人既慾望係無止境, 得一想二, 只要各人能做到安份守己, 就唔會發生咁多慘劇

複式洋房

Agree.我未曾想過我會有不開心的婚姻生活.這是我的天真.
今天讓自己毫無準備,不能站起來.

今天我的婚姻觀是,若是愛對方,會對他作出無私的愛,但仍會保護自己,世事實在難料...

我希望快D懂得,看通.

首頁

尾頁

跳至