美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

之前開左post問, 但我又打錯標題 寫左new beauty (又比我改得返做beauskin, 唔好意思誤導左大家)我有上過去 係吾sell 的, 但當其他公司thermage 閒閒地四五六萬時 佢連眼做都係三萬幾, 諗緊靠唔靠得住, 宜家開返新post, 各位有無上去做過thermage ?

伯爵府

BK Milk勳章

我剛才上網站看更便宜,

療程C. 【 緊緻提昇塑形 】
55折優惠 只需$23,200 (原價$41,900),包括

.Thermage FLX (225 REP) 緊膚射頻 1次

.HIFU Ulthera (504 REP) 緊緻提昇 1次*

.SCULPTRA聚左乳酸 或 ELLANSE膠原豐盈療程 1次 1ml*

*為醫生主理療程,其他均由經驗治療師主理

我有興趣,沒去過,有沒人去過?

男爵府

appledai 發表於 18-12-8 11:54
我剛才上網站看更便宜,

療程C. 【 緊緻提昇塑形 】

係啦 有無人分享下呀

大宅

推,我都想知

大宅

我join 過all in one plan( Picoway x 3+ Fotona x3), 覺得服務好好唔sell同好平
之後零sell 之下自己再join 8 次 Picoway 同 full bikini 脫毛。
以上treatment 全部都做得好好
我都心思思想做 Thermage. 佢地真係好平
但我自己未做過, 所以俾唔到意見。只可以話你知佢地一定明碼實價同唔會做假。
如果你地想問清楚D 真係可以親自上去問, 一定唔會hard sell 你/唔俾你來。
我在銅鑼灣分店做在treatment十幾次, 做脫毛試過一次等左20分鐘, 做picoway / fotona 每次等五分鐘內, 是治療師做唔係醫生做, 有可能醫生少買醫生plan要等耐d, 我唔清楚。
如果要join plan , 可以Pm 我攞refer , 你會送多次Fotona ( 我都會)!!!

禁止訪問

回覆樓主:

大宅

mihk 發表於 18-12-8 14:15
我join 過all in one plan( Picoway x 3+ Fotona x3), 覺得服務好好唔sell同好平
之後零sell 之下自己再j ...
你做完 all in one 效果如何?佢哋話不是計發數,去到end point 就停,咁你知唔知自己每次做左幾多發? Thx

大宅

anabbb 發表於 18-12-8 17:05
你做完 all in one 效果如何?佢哋話不是計發數,去到end point 就停,咁你知唔知自己每次做左幾多發? Thx ...

效果好好, fotona之前係A+做過, B記既service差不多。 係Cosmxx做過一次picosure效果超好,但太貴無join。 爬bk見到B記有all in one plan, 當時6800仲包導入,平到我唔信,見佢環境幾好同個staff好好就join左, 即做picoway單頭,足發數(每次都睇番部機全部around 4-5000)幾日之後己覺皮膚靚左,效果唔比Cosmxx 差太遠, 但當然Cosmxx服務環境係無得頂如果錢唔係問題。

大宅

我見5000幾有collagen xp 2次 bellasonic 2次 同fotona 2次。
其他地方collagen xp 2次都唔止啦,覺得好平又好質疑,哈哈

子爵府

減齡達人勳章

bemybride 發表於 18-12-8 23:35
我見5000幾有collagen xp 2次 bellasonic 2次 同fotona 2次。
其他地方collagen xp 2次都唔止啦,覺得好平 ...
5千幾個PLAN唔係各做3次?

別墅

想請問Cosmxx 係咪黎小姐嗰間? 會唔會狂sell?

別墅

想請問Cosmxx 係咪黎小姐嗰間? 會唔會狂sell?

男爵府

bemybride 發表於 18-12-8 23:35
其他地方collagen xp 2次都唔止啦,覺得好平 ...

佢地做collagen xp 只係25分鐘,根本唔夠時間儲熱力。所以如果做嘅話,建議你哋同治療師講只係集中做一個部位,唔好做全面,否則只係浪費金錢

別墅

MongLeung 發表於 18-12-9 08:40
佢地做collagen xp 只係25分鐘,根本唔夠時間儲熱力。所以如果做嘅話,建議你哋同治療師講只係集中做一個 ...

好多時係平,但好多嘢要問清楚。

All in one Picoway 只做一個頭。不可以同一次做兩個頭。 佢地話其實唔係人人都需要做兩個頭。信唔信就自己諗吓!

要等!這個問題必須忍受。如不能接受,就算吧!

男爵府

早兩個月 join 咗 Thermage FLX 眼
無記錯係 $8250 打 450 發 + ColleganXP 眼 3 次 + Ulthera 眼 56發

美容顧問真係唔 hard sell
你想做乜 treatment 問佢佢就答
同埋 FB / 網頁優惠係明碼實價
唔會話上去到係另一個價
前前後後係呢間 join 過唔同 package

Thermage FLX 眼係治療師打
治療師會係你面前開盒全新嘅打眼個頭
仲問佢打完可唔可以拎返個頭 (係可以的!!)

So far 都幾滿意個效果
眼頭 for 上 + 下眼皮
雖然打果時係好痛好痛!!!
係似俾熨斗辣親咁痛!!

做完對眼望落去精神啲
同埋下眼皮漲返少少
呢個價錢同質素係好抵!!

別墅

temilyt 發表於 18-12-9 13:14
無記錯係 $8250 打 450 發 + ColleganXP 眼 3 次 + Ulthera 眼 56發

呢個優惠美容師話只適用明年1月後先用得!

你用了?

大宅

temilyt 發表於 18-12-9 13:14

請問是第幾代?

大宅

MongLeung 發表於 18-12-9 08:40
佢地做collagen xp 只係25分鐘,根本唔夠時間儲熱力。所以如果做嘅話,建議你哋同治療師講只係集中做一個 ...
Oh咁似乎都有少少取巧,不過都叫合理價錢ge

大宅

我無join過thermage,但係beauskin做過laser打斑脫毛collagexp等價錢都係比出面平, 效果都ok唔hardsell, 係多人要等下.
另外月曆送的免費treatment,我做過ulthera打下半面, botox打眉心, 雖然唔洗錢但佢地都無hea做全程醫生打,效果都好好...

伯爵府

BK Milk勳章

看來去過的評價還不錯哦

首頁

尾頁

跳至