美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

temilyt 發表於 18-12-13 19:15
效果幾好呀!!
而家都成 4 個月
輪廓明顯緊緻過之前!!!

正喎!
請問加埋全面同頸幾錢?

男爵府

SandyBabyChu 發表於 18-12-12 10:34
冇瘦到?

我都想去做uthera呀

我睇唔到效果囉,都唔知點解

男爵府

CASIO賣家 發表於 18-12-12 20:08
你ulthera 係響beauskin打既?

係吖,打果時係痛既,尤其係下巴位超級痛,之後drawline 位仲冤痛左差不多一個月,但而家都超過三個月了,我完全冇野睇到,好失望,我都唔知點解ps:我本身唔算the, 塊面都有少少肉既,我打ulthera 係想firm d咁囉,但打左=冇打

男爵府

temilyt 發表於 18-12-10 19:28
2017 年聖誕月曆內有 coupon
當時係免費打 Ulthera 255 線 (下半面)
仲可以加錢做全面連頸

下半面應該係266缐,全面504線

大宅

yingying貝 發表於 18-12-14 03:03
係吖,打果時係痛既,尤其係下巴位超級痛,之後drawline 位仲冤痛左差不多一個月,但而家都超過三個月了, ...

會唔會係你太後生or keep得好 唔太the
所以無反應?
Beauskin D治療師都叫我做thermage 唔好做ulthera

複式洋房

CASIO賣家 發表於 18-12-12 20:02
我都係join咗呢個,都做埋,係真係平既,但感覺佢地好似好趕時間咁,超快手咁做, 係成個節奏都好趕, 你 ...

同意, 我上次去都無遲到, 早咗到少少, 但都係要等, 做嗰陣, 好似好趕時間

大宅

yingying貝 發表於 18-12-14 03:03
係吖,打果時係痛既,尤其係下巴位超級痛,之後drawline 位仲冤痛左差不多一個月,但而家都超過三個月了, ...

我約咗去做諮詢, 其實我想整走個雙下巴同塊包包面, 睇下唔打針, 有啲咩嘢可以搞搞佢

別墅

開心吸收勳章

SandyBabyChu 發表於 18-12-12 19:11
請問你塊面有冇肉地?
yes, lots of fat....both the consultant and doctor told me I am very suitable to do ultherapy, but totally no result at all, waste my money.
and I agreed that everyone in the center is in a hurry, not caring at all

男爵府

mihk 發表於 18-12-14 11:23
會唔會係你太後生or keep得好 唔太the
所以無反應?
Beauskin D治療師都叫我做thermage 唔好做ulthera

我係唔太the, 咁我有問佢地,我打完會唔會冇野睇架?佢地話點都會firm d既,虎紋會淺d嘅,咀角d肉肉又會收緊少少既,點知,冇乜改變囉,可能有,少到我真係睇唔出分別

男爵府

monachan0503 發表於 18-12-14 11:29
同意, 我上次去都無遲到, 早咗到少少, 但都係要等, 做嗰陣, 好似好趕時間
...

老實,我又唔覺得佢地hea做喎,服務都好好,但係ulthera 我打完真係冇效果....

禁止訪問

禁止訪問

回覆樓主:

大宅

CASIO賣家 發表於 18-12-15 17:42
咁講啦 即使佢地唔係hea做,但認真做唔代表手勢好, 手勢係需要時日去訓練番黎,就好似去做facial同按摩咁 ...

咁有冇手勢好嘅醫生打ulthera呀?

伯爵府

CASIO賣家 發表於 18-12-12 20:02
我都係join咗呢個,都做埋,係真係平既,但感覺佢地好似好趕時間咁,超快手咁做, 係成個節奏都好趕, 你 ...

醫美都有劈場

大宅

siufcat 發表於 18-12-15 21:34
醫美都有劈場

醫美係有劈場
但如果B記都叫劈場
我反而想知道Jm平時去開邊間

子爵府

減齡達人勳章

佢地個SALES同我講
打FOTONA係唔會反白
打PICO先會
叫我唔使擔心
說我JOIN FOTONA既PLAN...

我覺得佢一係唔識野
一係厄我落搭囉

男爵府

不過B記真係好平。令我最後都JOIN左。第一次KLNBAY等勁耐。最近去銅鑼灣又好快 。做完LASER得有色既防曬 有D古怪

男爵府

wing_tt 發表於 18-12-16 12:41
佢地個SALES同我講
打FOTONA係唔會反白
打PICO先會

唔係啩,咁基本嘅知識都錯,要打pat pat

禁止訪問

別墅

elaine000 發表於 18-12-8 10:19
之前開左post問, 但我又打錯標題 寫左new beauty (又比我改得返做beauskin, 唔好意思誤導左大家)我有上 ...

在Beausxxx Skxx做thermage 係唔準用痲膏。因為要你感覺痛,所以度數比正常低。我得3度。我唔覺得痛,但冶療師堅持話3度效果已經好好,點都唔肯加大半度,但我之前係第間打可以用5度。本人總覺得大度數效果好D。

所以之後再做會找一間肯用麻藥。費時浪費錢。除非好有錢可以3個月做一次

首頁

尾頁

跳至