自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

所以要隨時準備好自己
外表內在都唔好放棄
機會一到就搞掂

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

OforOsaka 發表於 18-12-10 09:49
回覆 mini122 的帖子

我覺得佢地個策略好成功、報貴價團駁在團友揾對象。

同意 !

如果佢報既係中旅社, 命運可能大不相同

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

天賜良緣

大宅

OforOsaka 發表於 18-12-10 09:49
回覆 mini122 的帖子

我覺得佢地個策略好成功、報貴價團駁在團友揾對象。

我覺得通常都係同老人家去玩先報團,尤其單身男更唔會報,所以本身喺團直接識到單身男性機會應唔大的。

珍珠宮

bb妹 發表於 18-12-10 08:09
呢位盛女態度正面,抵讚。好過一d盛女齋講揾唔到對象,但只識返工返屋企,每日重覆。佢哋覺得個天有日日會 ...

仲要好鬼多陰謀淪。懷疑别人居心!

子爵府

聽到都替佢高興.
佢性格一定好好, 加上佢心態好,肯主動擴闊圈子, 冇話挑剔厭尖聲悶,朋友先樂意諗方法替佢搵幸福.

大宅

回覆 OforOsaka 的帖子

一半緣份, 一半盛女努力, 如果佢乜都吾做番工放工屋企根本吾會有緣份走上門, 恭喜

大宅

pi0219 發表於 18-12-10 16:47
同意 !

如果佢報既係中旅社, 命運可能大不相同

公爵府

OforOsaka 發表於 18-12-10 02:34
係同事到聽返來、佢有盛女朋友係就來四十、人工五、六萬一個月咁、單身左十年以上。

朋友之間都有介紹對象 ...

從來覺得健健康康性格唔太差其實唔會識唔到人,除非外貌奇醜無比,就算奇醜都唔會無機會

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊