自由講場

跳至

首頁
45678...13

尾頁

琥珀宮

檸檬檸檬 發表於 18-12-10 10:16
細個爸媽搵上門補習比我,點知個女人玩失蹤,我竟然打比人地阿媽到講,個陣我10歲到。點知有日帶埋幾個「朋 ...

好細個自己跟阿媽去朋友山邊屋企,自己走左出去唔知邊度玩水,玩左好耐先返去,好彩冇變態佬經過

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

10靚歲個時,夠膽死響大尾督個條長命斜
踩單車沖落去

男爵府

一個人背包遊西伯利亞同去印度。

大宅

細個坐貨van,當時啲大人冇lock 車門意識的,我見就到目的地,架車又開始慢駛,於是車未停定就開車門跳咗出車,就咁我就捲咗入車底,奇蹟係我完全冇事,但就俾屋企人鬧到癲。。。

pomaqq    發表於 19-5-8 17:11
rachel0316    發表於 19-5-4 17:15
APIGMA    發表於 19-5-3 22:06
currypru    發表於 18-12-11 12:57

男爵府

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

洋房

MommyPanel勳章

細個玩過每6秒一蚊嗰D電話聽故事,聽佐一兩個月,完全唔識驚。點知有晚我爸媽黑晒口面番黎,電話費足足皮幾野。我而家諗番都驚,真係冇能力被錢

男爵府

小學時有次暑假去台灣,跟表哥同佢啲friend踩單車去公園,要喺馬路邊踩,幾危險,好彩當年冇咁多車!之後迎面有個大我少少嘅哥哥踩單車過嚟,快手摸我塊面一下再講 I love u 再即走!嗰時嬲到我死!

子爵府

碟仙銀仙筆仙乜仙都玩過

小學同同學仔唔識游水喺大池捉住池邊話扮浸親,
終於真係浸親飲咗好多啖池水,但係同學仔以為我玩.
同屋企人去海灘玩,自己走出去個海D水到大髀,都可以浸親飲咗好多啖海水,
自己浸親自己起番身,冇人知有個小童浸親.

小息見到有條平衡木,走去兩隻手撐住條木凌空個人,再攬住條木頭向下自我轉體180度,因為冇墊墊地下,雙腳落地好大力,發覺其中一隻腳趾好痛郁唔到,於是同同學仔坐埋一邊唔敢出聲扮冇野傾計,傾傾吓唔覺意郁咗一下腳趾痛到冒汗,點知隻腳趾郁得番,全程同學仔都察覺唔到我有任何異樣,番屋企見到幾乎半隻腳掌瘀晒.

中一呃屋企人成班同學去宿營,其實得兩個人落咗深圳兩日一夜騎馬學識踩單車.
見我打錯字唔洗客氣可隨意提醒我,請勿縱容我

水晶宮

回覆樓主:

玩火

試劃火柴
燒黑咗飯枱一點

大宅

2018復活節勳章

學校旅行,我諗住探下險,去爬郊野溪邊d山澗,打算爬過d石牆去對面河嘅荒屋。我叫左最fd果4個同學一齊爬,1個唔肯爬,有1個爬左幾步好驚返轉頭。最尾同另外2個同學爬左過對面,點知係咁俾村入面嘅狗吠我地,嚇到我地跑返走。

後來老師以為我地失左蹤,爭d記左我缺點
(大個諗番覺得自己好唔岩,而且有機會累埋同學

男爵府

中學時同同學去瀑布灣燒野食,燒燒下落左去石灘玩(淨係呢度依定已經唔夠膽),玩玩下仲爬上瀑布側邊影相

大宅

Charlotte_mom 發表於 18-12-11 00:33
突然唸到樣真係會瓜老襯
細個住公屋,想當年公屋幾咁三教九流。有白粉佬食白粉賣白粉、黑社會劈友、中學生 ...

你講起白粉佬我成日見到,有次真係好驚,嗰日我同家姐個女行後樓梯落街,行多幾層佢唔知跑咗去邊,見到地下好多血同廁紙,重有針筒,驚到勁跑落街,又揾唔返家姐個女,之後搭電梯見到個熟面口叔叔先敢入,點知電梯門關咗一半有隻手拍番開度門,我當時超驚,條道友行近我,唔知講乜,好在有個叔叔係度咋,個叔叔叫道友行開,到叔叔出lift我跟住出,9秒9跑返屋企。

男爵府

catcat笑 發表於 18-12-10 11:18
跳樓梯級
跳公屋的後樓梯級,我最犀利係跳十級。

我都係呀!住七層徙置區,由最高嗰級跳落去下層,真係儍的嗎

水晶宮

puiyan_sin0317 發表於 18-12-11 12:45
細個玩過每6秒一蚊嗰D電話聽故事,聽佐一兩個月,完全唔識驚。點知有晚我爸媽黑晒口面番黎,電話費足足皮幾 ...

結局點

水晶宮

檸檬檸檬 發表於 18-12-10 10:16
細個爸媽搵上門補習比我,點知個女人玩失蹤,我竟然打比人地阿媽到講,個陣我10歲到。點知有日帶埋幾個「朋 ...

外地搭順風車

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

gmvn123 發表於 18-12-10 22:56
玩秋千盪到前面最高時跳落地,以前真係可以完美落地,而家諗起都驚

係,仲著裙玩,依家諗返跳落黎時條裙cake1cake就死得嘞

水晶宮

小豬Pigpig 發表於 18-12-10 15:13
係咁打999玩電話後尾警察上來拍門

水晶宮

puiyan_sin0317 發表於 18-12-11 12:45
細個玩過每6秒一蚊嗰D電話聽故事,聽佐一兩個月,完全唔識驚。點知有晚我爸媽黑晒口面番黎,電話費足足皮幾 ...

男爵府

Nicole-hui88 發表於 18-12-10 11:14
養巴西龜,仲擺佢係我手臂度行,依家

有咩問題

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

去到一間廢屋
電話响
拎起來聽聲
收線發現電話無插任何線
只覺得怪唔識驚

sako    發表於 19-5-28 21:16
還你千世笑來世未必能遇到

首頁