在職全職

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

htts 發表於 18-12-11 14:51
D 雪鷄乍, 諗唔到煮咩, 咪買來蚊下栗子食乍

栗子炆雞好食呀!

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

acbeans 發表於 18-12-11 15:04
咩機咁煩架?

咪萍果囉

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

bylobb 發表於 18-12-11 14:58
朋友推薦老翻DIE神吸塵機, 平靚正

咩樣架?我都想買部

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

多利是 發表於 18-12-11 15:10
咪萍果囉

咁佢自己國無得整嘅咩?

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

acbeans 發表於 18-12-11 15:10
咩樣架?我都想買部

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

acbeans 發表於 18-12-11 15:11
咁佢自己國無得整嘅咩?

無噃,話HK機要寄返去星整囉,費時失時

水晶宮

畀面勳章

htts 發表於 18-12-11 14:31
你識左我都一段日子, 知我一向認真難頂架啦

點會唔知

水晶宮

畀面勳章

acbeans 發表於 18-12-11 15:05
我都想換XR

換啦

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

acbeans 發表於 18-12-11 15:06
栗子炆雞好食呀!
係呀, 今朝見人話加埋杞子蚊, 食左會暖身. 咪TRY 下

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

靚豬豬 發表於 18-12-11 15:20
點會唔知

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 18-12-11 14:11
XR 啦, 見朋友用都幾好.

不過都唔好望IPHONE會COME用, E家越來越唔COME用喇

XR我見過實物都覺得OK,不過呢部又未瓜柴換過部好敗家

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

多利是 發表於 18-12-11 14:13
阿女部電話又話瓜左啦,係佢個邊整話要4000港紙,唯有買過部啦,舊個部trade 175歐,都唯有trade埋啦 :igiveup ...

整都要4000就梗係買過部啦

雲母殿

htts 發表於 18-12-11 14:13
回覆 yanyan-mummy 的帖子

隨緣啦, 我相信好多野係個天註定左, 是你逃不過, 不是你亦無得勉強

你唔好成日乜嘢都諗到咁長遠先得架,咁個人會唔開心

雲母殿

bylobb 發表於 18-12-11 14:13
真金白銀比錢架

你仔間學校咁方便都要住宿舍

雲母殿

acbeans 發表於 18-12-11 14:23
太后當然啦!佢命人整嘅御膳幾有營養又健康,我地幾宮嘅娘娘都要跟隨
...

一於叫御膳房每位娘娘都準備一盒啦

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yanyan-mummy 發表於 18-12-11 15:47
你仔間學校咁方便都要住宿舍
住一個SEM當大學回憶LOR

象牙宮

yanyan-mummy 發表於 18-12-11 15:48
一於叫御膳房每位娘娘都準備一盒啦
大膽, 竟然膽敢打哀家膳食主意

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 18-12-11 15:45
XR我見過實物都覺得OK,不過呢部又未瓜柴換過部好敗家
不過我自己覺得XR個PORTRAIT MODE 有D 假, 唔似當年IPHONE

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 18-12-11 15:47
你唔好成日乜嘢都諗到咁長遠先得架,咁個人會唔開心

雲母殿

htts 發表於 18-12-11 14:33
我去年買啦, E家唔新. 但無想過咁快SHORT, E家成日自己HANG, 影相, 如著橫間衫, 成日會出現鬼色 ...

你果部係咩型號?

首頁

尾頁

跳至