自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

值得入場睇嗎?

水晶宮

回覆樓主:

超值。

快D買飛睇。

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

petitsomeone 發表於 18-12-11 10:37
超值。

快D買飛睇。

好!即去

子爵府

好傷感, 好睇

珍珠宮

petitsomeone 發表於 18-12-11 10:37
超值。

快D買飛睇。

已在戲院,很多年青人入場

大宅

回覆樓主:

前幾日睇左,喊到傻左,好多人都喊

男爵府

睇完心口銀住痛

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

阿女昨天睇左, 話好催淚的.

珍珠宮

各位!啱啱睇完,好彩有心理準備

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆樓主:

兩分鐘前,才想找戲院看看有什麼戲好睇~

見到這個電影名字 (比悲傷更悲傷的故事) 真係唔想睇甘悲傷,睇完唔開心~

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

bufferzone 發表於 18-12-11 10:18
值得入場睇嗎?
值....快d睇
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

珍珠宮

大力大力 發表於 18-12-11 14:30
兩分鐘前,才想找戲院看看有什麼戲好睇~

見到這個電影名字 (比悲傷更悲傷的故事) 真係唔想睇甘悲傷,睇完 ...

我初都唔想睇咁慘嘅戲,不過你一套係一套好典型既愛情故事,又唔係大家所講嘅咁催淚,可能未必啱大力你睇

如果想揾戲睇,會唔會考慮 尅。寡婦?或者生命中的美好意外?

珍珠宮

ic34 發表於 18-12-11 14:32
值....快d睇

睇左啦

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

bufferzone 發表於 18-12-11 14:35
我初都唔想睇咁慘嘅戲,不過你一套係一套好典型既愛情故事,又唔係大家所講嘅咁催淚,可能未必啱大力你睇
...

都係返屋企睇有線,傍晚去跑步~

近年除非好好睇的電影,可能要求高左,普普通通的真係無動力去睇~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

珍珠宮

大力大力 發表於 18-12-11 14:50
都係返屋企睇有線,傍晚去跑步~

近年除非好好睇的電影,可能要求高左,普普通通的真係無動力去睇~ :igive ...

有好戲就介紹下啦

伯爵府

MommyPanel勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 陪月勳章

講咩架?台灣青春片,類似那些年/我的少女時代個D?

大宅

劇情有一半時間要喊,建議除咗帶紙巾,就係要帶飲品,以免缺水

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

theclacheng 發表於 18-12-11 15:09

簡介
同居不交往,還沒有上床? K(劉以豪)和Cream(陳意涵)就這樣過了十年。兩人自高中失去家人後,成為彼此最親密的朋友、唯一的家人;他們相愛相依,卻不是戀人,只因K不定時復發的疾病讓他不敢承諾!為了讓Cream擁有他配不起的幸福,K決定隱瞞病情,擅自為心愛已久的Cream尋覓其他可以託付一生的對象。與其自私為對方規劃幸福,何不奮不顧身勇敢愛一次?

類別愛情、劇情片長106級別IIA語言國語
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

侯爵府

回覆樓主

故意編排情節都有好多位好格硬黎 喊係有喊 但就絕對同好睇稱唔上囉

珍珠宮

theclacheng 發表於 18-12-11 15:09

咁我覺得那些年好睇d

首頁

尾頁

跳至