親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

想問下各位達人,如果我用里數換出年5月台北機票,星期六出發 (連一天紅日),現最早可換是中午1點幾機,請問有沒有可能後補到早上10點幾機?因為是第一次換,所以想問下大約情況,如沒可能便先拿點幾機位,有可能便考慮下再第下。謝謝!

瑪瑙宮

大廚勳章

annann246 發表於 18-12-11 15:31
想問下各位達人,如果我用里數換出年5月台北機票,星期六出發 (連一天紅日),現最早可換是中午1點幾機,請 ...

如果現在兌換左一點鐘嘅機票。。。你再候補上晝10點。。。到時有位嘅時候你要改又要比幾千分來做去改就好唔抵。。。

有位應該要出。。。無得等到有10就放棄一點。。。無才出一點機票

禁止訪問

珍珠宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 seaheart88 的帖子

seaheart88,謝謝你,我未訂的,只是問咗暫時最早是點幾機,我都有問職員有無可能遲D有早D既機位放出黎,因為佢答我有可能,所以我現在是後補,但都驚越等越遲,所以我上黎問下訂開的JM知唔知。總之謝謝解答。(後話 : 其實你亦是我想問的對象之一,謝謝你那麼快回覆!)

珍珠宮

回覆 vunona 的帖子

謝謝你!

瑪瑙宮

大廚勳章

vunona 發表於 18-12-11 15:53
如果網上申請換航班, 只需 1000里數 (或 US$40)

1000里數算好平了, 但只限相同級別獎賞 (標準換標準、隨 ...

台北我就唔清楚。。台北應該多班次。。。但係我試過東京大阪好難搵返同一個級別嘅去轉時間。。。以前就容易啲現在真係又標準。又優先。。。好鬼煩。。。

喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

瑪瑙宮

大廚勳章

annann246 發表於 18-12-11 15:58

seaheart88,謝謝你,我未訂的,只是問咗暫時最早是點幾機,我都有問職員有無可能 ...

咁你最後出唔出啲機位啊?還是繼續唔出繼續wait?
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

禁止訪問

大宅

annann246 發表於 18-12-11 15:31
想問下各位達人,如果我用里數換出年5月台北機票,星期六出發 (連一天紅日),現最早可換是中午1點幾機,請 ...
或者你睇下今日CX Fanfares, 今早見到好多連稅只要$890. 反而我用Avois 換淨稅都要$6xx.

wcpcelia    發表於 18-12-12 12:27

禁止訪問

珍珠宮

cityju 發表於 18-12-11 17:40
放心, FanFare 唔會有任何紅日前後的日子比你.
惡晒只會賺香港人錢, 以為佢當你係 Fan 咁天真 ? ...

因為只會一路嘈,一路幫襯

珍珠宮

應該先換吧,其實係自己貪心想換埋同朋友一樣的時間

珍珠宮

回覆 angelmame 的帖子

無呀,遲一天才有,但拿不到假

珍珠宮

回覆 vunona 的帖子

明白,謝謝你!

珍珠宮

謝謝以上咁多位的意見

首頁

尾頁

跳至