坐月心得

跳至

首頁

尾頁

別墅

2019勳章

回覆 ipcs 的帖子

可pm你陪月資料俾我 thanks

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

ipcs 發表於 18-12-12 12:42
第一胎時開工畀100,覺得佢做得好,收工畀500。第二胎再搵返第一胎個陪月,因為熟左同知道佢做野ok就一開 ...

可以介紹你個陪月姨姨比我嗎?thanks!

別墅

我經 agent 搵陪月,本身請兩個月,第一個開工比左$200利是,點知超唔掂,換第二個都係咁,仲駁咀駁舌同我屋企人嘈交。最後比佢地折騰左一個月我頂唔順炒晒,自己坐月冇咁嬲。真正貼錢買難受!!!!!

洋房

可否pm陪月資料,謝謝(emoji)

禁止訪問

回覆樓主:

別墅

2019新春慶豚圓

第一胎時開工畀100,覺得佢做得好,收工畀500。第二胎再搵返第一胎個陪月,因為熟左同知道佢做野ok就一開 ...

請問可以pm 陪月資料嗎?thanks

洋房

回覆 ipcs 的帖子

可以PM 你個陪月的資料俾我嗎?謝謝你!

洋房

Can pm陪月資料?
Thanks for help
Thanks so much

民房

比100開工利是會唔會hea做

洋房

hiusang218 發表於 19-9-10 16:08
比100開工利是會唔會hea做

我比咗200蚊開工利是, 完咗比500蚊。比200蚊係少少心意, 又唔知佢做得好唔好, 雖然係同事用過, 但係新手始終有啲 hesitate, 因為預算問題, 有啲朋友介紹成兩萬幾三萬都請唔起, 佢算平, 兩萬蚊唔洗, 做落咗係睇到佢有心去做, 有好多額外野都肯幫手, 所以到最後收工我比咗5百蚊。
利是真係豐儉由人, 我唔知佢滿唔滿意, 我只係覺得我比得值唔值。

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊