自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

呢個女仔係咪有份做Viu 全職媽媽放大假的其中一個褓母?
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

禁止訪問

水晶宮

小花頭 發表於 18-12-12 08:11
其實前任都唔算好靚,現任青春有活力啲,最緊要唔好好似前任成日黑口黑面
...

感覺好過前任好多

大宅

兩個幾襯呀,女方青春有活力,個樣又歡容,前任成日黑面樣,自覺自己真係最佳女友咁

子爵府

俾個都好,起碼好過唐姨,懶係吊高嚟賣咁又黑口黑面
Hi

公爵府

回覆樓主:

希望洪今次能得到幸福啦, 佢未搬前成日喺西灣河見到佢, 好和善嘅

子爵府

alicialee1210 發表於 18-12-12 08:19

我都諗緊係咪,但好似唔同咗樣

水晶宮

似郭少雲

水晶宮

回覆 alicialee1210 的帖子

No

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

mickeyeva 發表於 18-12-12 00:27
現年35歲的洪永城(Tony)去年5月與唐詩詠甩拖,期間曾傳復合,他否認之餘更一直堅稱「 ...

佢哋真係幾襯, 好過同唐啦

侯爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 BK Milk勳章

花生油子 發表於 18-12-12 02:18
個女仔都ok喎

Yes

子爵府

alicialee1210 發表於 18-12-12 08:19

係呀, 唔怪得熟口熟面
https://zh-yue.wikipedia.org/wiki/%E6%A2%81%E8%AB%BE%E5%A6%8D

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

個女係乜水
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

回覆樓主:

唔識個女仔,不過都恭喜

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

其實我覺得佢同黄翠如襯d

珍珠宮

yes

禁止訪問

水晶宮

回覆樓主:

恭喜

男爵府

幾好丫!啲記者大驚少怪

禁止訪問

回覆樓主:

首頁

尾頁

跳至