自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

追呀…追……
最好有圖呀… 只睇文字都想追落去,如果有圖一定爆post
其實下載app放圖好易的

珍珠宮

2019新春慶豚圓

13f 發表於 18-12-12 09:16
經歷三個月的折騰,裝修工程終於完成了成,只剩下打掃和把東西歸位。裝修前在網上睇到好多意見,好 ...

冇圖冇真相,你用手機登入上載相好簡單

子爵府

回覆樓主:

我都好想裝修一下,但都吾知點入手!

男爵府

2019勳章

回覆樓主

恭喜

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

經歷三個月的折騰,裝修工程終於完成了成,只剩下打掃和把東西歸位。裝修前在網上睇到好多意見,好 ...

新會員,不如你 post 吓 whatsapp 對話,睇吓真係覆得有幾快!

YanYan0116    發表於 18-12-13 10:55

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

想睇圖

伯爵府

等睇圖
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

淨係手工唔得,已經可以blacklist。
教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。

箴言二十二章六節

珍珠宮

回覆樓主:

無圖片睇????

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

恭喜

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章 畀面勳章

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 育兒性格勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

等睇圖

大宅

留毛學嘢

男爵府

2019勳章 Poo得好勳章 瞓得好勳章

象牙宮

JD930 發表於 18-12-13 10:00
恭喜

等圖

JD930    發表於 18-12-13 11:31

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

Poyau 發表於 18-12-13 11:29
等圖

男爵府

KCKmom 發表於 18-12-13 06:36
新會員,不如你 post 吓 whatsapp 對話,睇吓真係覆得有幾快!

我噚日都想講,但又怕俾人話

男爵府

回覆樓主:

等睇圖

大宅

洋房

抱歉抱歉!因為要駁水喉,然後又發覺舊龍頭爛咗要買,再加上發現原來師傅無將廚櫃燈開關較在外面,變咗每次開關廚櫃燈都要捐入廚櫃拔插頭(咁攪法我會痴線),所以忙着補鑊,無上BK,讓大家久候了。

話說我用手機上BK, 想上載相片俾大家睇,但去到「輸入圖片地址」要點攪?

講返買水龍頭,我在水喉師傅依依哦哦的背景音樂下,終於在淘寶訂咗個Hansgrohe, 雖然我無詳細格價,但都唔貴喎,6百頭攪掂!原本打算再在亞馬臣買,雖然平,但驚佢送唔切,所以淘個返來試吓,未知運費。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊