夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

唔使咁擔心, 其實你老公可能都有同感呢,你講出嚟,佢可能都鬆一口氣啦!

侯爵府

wayne666 發表於 18-12-12 13:41
他算是我的第一個情人, 現在很想離婚, 但又害怕說離婚後, 他會有甚麼反應, 而且我沒有其他地方可住.
應否 ...

無仔女、無債務、無感情、比自己走既同時亦係放生對方。為什麼怕對方輓留?他好愛你?
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

公爵府

wayne666 發表於 18-12-21 13:40
回覆 ARabbit 的帖子

原來係咁但搬之前, 仲同佢一齊.. 佢地點生活? 有無面阻阻?

無面阻阻, 佢老公都唔知佢有咁嘅計劃, 只係知佢冷淡左~

男爵府

回覆 kaman0617 的帖子

係!如果當年有人同我講呢番說話就好!我發誓亦不會令自己女兒感受不到溫暖
早知婚後進退不得,自己慳慳地平租有私人空間算,不會輕率衝動被愛情蒙蔽,霎時有人錫,條件算過得去就衝左埋去。沒有想過大家適唔適合

複式洋房

ARabbit 發表於 18-12-23 11:19
無面阻阻, 佢老公都唔知佢有咁嘅計劃, 只係知佢冷淡左~

咁搬左再講清楚之後, 佢地無事吧??

複式洋房

SaBB 發表於 18-12-22 13:28
無仔女、無債務、無感情、比自己走既同時亦係放生對方。為什麼怕對方輓留?他好愛你?
...

愛... 呢樣我真係感受唔到...
佢遷就我就多... 只覺得欠佢.

複式洋房

yau2012 發表於 18-12-22 12:57
唔使咁擔心, 其實你老公可能都有同感呢,你講出嚟,佢可能都鬆一口氣啦!

我都希望係咁
但... 佢又唔似有同感

公爵府

wayne666 發表於 18-12-24 16:33
咁搬左再講清楚之後, 佢地無事吧??

個男嘅淨係問我朋友係冇有第三者
我朋友話冇(事實真係冇, 只係結婚後發覺同佢一齊唔適合, 大家唔夾)

咁個男都冇嘢, 明白不能勉強!

大宅

wayne666 發表於 18-12-24 16:37
我都希望係咁
但... 佢又唔似有同感
正常不是因第三者而分開,兩人亦可經濟獨立生活的話,唔需要想得太 複雜。愛情其實好玄妙, 幾時嚟幾時去 冇人知道,或者佢當初真係好緊張你好愛你,但 當愛情變成習慣就慢慢變成感情,如果佢仍如初心,點會淨係掛住玩電腦?令你覺得有被忽略的感覺? 你覺得自己一啲都唔愛佢 ,其實可能係維護自己嘅尊嚴, 接受唔到佢變冷淡 ,但希望你想清楚 ,任何一段婚姻 ,都有高低起伏期 ,亦都需要雙方互動先有火花 ,有時平凡反而是福呢!坦白講轟轟烈烈嘅愛情, 真係佔少數啦! 不過人真係有權選擇,如果你希望可以追求更好,冇人阻到你嘅 ,!既然你一啲都唔愛佢 ,咁又使乜理佢感受呢!

首頁

尾頁

跳至