單親天地

跳至

首頁

尾頁

別墅

我同c6兩個月內發生左好多野,由最初我覺得佢奇怪,懷疑佢有小三到吵交,到離婚,又發癲趕走佢,再到搵到佢偷食證據,又發癲再一次推開佢,之後到走投無路,開始改變自己,到後黎自己慢慢冷靜,到c6死反黎搵反我,短短兩個月時間,呢兩個月簡直係過緊地獄生活,又諗左好多野,最後自己救反自己,而家c6又搬反黎同我一齊生活,但要唔要再一齊我自己仲未決定點,不過經歷左咁多,都學識左好多,知道男人既弱點,其實人真係犯賤,愈係卑微乞求發癲,佢愈係會唔理,掉反轉一唔理佢,一知道有改變唔同哂,啲男人就即刻驚,又扑住過黎求反你。。。有興趣聽既,我先慢慢講我做過啲咩

男爵府

相信吾係人人同你一樣遭遇甘好彩!
但你個經歷都值得參考,謝謝分享!

男爵府

sharlian 發表於 18-12-12 15:31
我同c6兩個月內發生左好多野,由最初我覺得佢奇怪,懷疑佢有小三到吵交,到離婚,又發癲趕走佢,再到搵到佢 ...

lm

複式洋房

呢個男人仲要黎做咩?

複式洋房

我同c6兩個月內發生左好多野,由最初我覺得佢奇怪,懷疑佢有小三到吵交,到離婚,又發癲趕走佢,再到搵到佢 ...

做過D咩呢

禁止訪問

別墅

any update ?

複式洋房

有興趣

別墅

ivyman0606 發表於 19-1-18 20:54

有興趣

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22143391
唔記得左呢個版,我係呢度條講哂架啦~可以click 入去睇

首頁

尾頁

跳至