網購天地

跳至
[淘寶] 淘寶退款

首頁

尾頁

男爵府

我在雙十二,淘咗血壓計,但順豐話血壓計屬醫療用品,不能集運。賣家叫我按退款,請問退款會退去邊?我是用繳費靈俾錢的。

子爵府

回覆樓主:

會退返去PPS鎖定果個銀行户口,成個退款過程約4-5個工作日。

男爵府

candysandy 發表於 18-12-12 23:21
會退返去PPS鎖定果個銀行户口,成個退款過程約4-5個工作日。

Thanks.

象牙宮

kiwi_kiwi 發表於 18-12-12 22:06
我在雙十二,淘咗血壓計,但順豐話血壓計屬醫療用品,不能集運。賣家叫我按退款,請問退款會退去邊?我是用 ...

我是 11.11 淘血壓机。

估不到, 还很準。音好大声, 合老人家用。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

男爵府

333s 發表於 18-12-14 22:34
我是 11.11 淘血壓机。

估不到, 还很準。音好大声, 合老人家用。

請問你用那間集運?我問順豐唔得。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

kiwi_kiwi 發表於 18-12-12 22:06
我在雙十二,淘咗血壓計,但順豐話血壓計屬醫療用品,不能集運。賣家叫我按退款,請問退款會退去邊?我是用 ...
用私集咪乜都運得囉

男爵府

wyl 發表於 18-12-15 18:22
用私集咪乜都運得囉

我是淘寶新手,只識用順豐,因為屋企附近有順豐站。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

kiwi_kiwi 發表於 18-12-15 18:24
我是淘寶新手,只識用順豐,因為屋企附近有順豐站。
你search 611easy或者66集運,呢兩間都幾好,網頁內有集運流程介紹,你跟住做就得。

男爵府

wyl 發表於 18-12-15 18:41
你search 611easy或者66集運,呢兩間都幾好,網頁內有集運流程介紹,你跟住做就得。
...

thanks, 我去研究吓。

首頁

尾頁

跳至