心聲留言

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我係個好悶既人,因性格及環境問題,由細到大都冇乜朋友,最近仲要發生左1件令我好心痛既事,令我更加懷疑呢個世界到底有冇可以相信可以交心既朋友,所以希望可以認識多d志同道合既朋友得閒傾下計,分享開心分擔煩惱,有困難可以互相支持,熟络後可以约埋出來一齊玩,最重要係願意分享及不自私既人!

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

HI,你好
活在當下

侯爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

叮妹 發表於 18-12-13 10:48
HI,你好

叮妹,你識我架,我哋傾過計架啦

侯爵府

小傑媽媽 發表於 18-12-13 10:54
叮妹,你識我架,我哋傾過計架啦

在那傾過?我忘記左呀

活在當下

侯爵府

叮妹 發表於 18-12-13 10:57
在那傾過?我忘記左呀

傾吓講吓

侯爵府

小傑媽媽 發表於 18-12-13 10:59
傾吓講吓

十位果谷?我冇認人名,
活在當下

侯爵府

叮妹 發表於 18-12-13 11:07
十位果谷?我冇認人名,

對!不過佢哋冇乜野講,所以想識下其他朋友

侯爵府

小傑媽媽 發表於 18-12-13 11:08
對!不過佢哋冇乜野講,所以想識下其他朋友

已pM你
活在當下

子爵府

2018復活節勳章 畀面勳章

你好, 我都冇乜朋友, 亦都係可能我唔太鍾意應酬啦, 之前試過入bk jm 開既 wathsapp group, 但都唔係好岩傾退出左睇下今次又岩岩我傾先,

大宅

2019新春慶豚圓 熱血金章

終於都主動出擊囉喎!希望妳能夠交到知心友喇!

小傑媽媽 發表於 18-12-13 02:47
我係個好悶既人,因性格及環境問題,由細到大都冇乜朋友,最近仲要發生左1件令我好心痛既事,令我更加懷疑 ...

侯爵府

Bob_Lennon 發表於 18-12-13 11:59
終於都主動出擊囉喎!希望妳能夠交到知心友喇!

因為真係好唔開心想揾人治療下心靈

侯爵府

pppfamily 發表於 18-12-13 11:12
你好, 我都冇乜朋友, 亦都係可能我唔太鍾意應酬啦, 之前試過入bk jm 開既 wathsapp group, 但都唔係 ...

你好呀!啱傾既人真係好難揾,我想多d寂寞的心係呢度傾下計先,啱傾再whatsapp
你有小朋友嗎?在職定全職媽媽?

大宅

2019新春慶豚圓 熱血金章

小傑媽媽 發表於 18-12-13 12:30
因為真係好唔開心想揾人治療下心靈

嗯!搵人傾下,吐下苦水,心情自然變好,人也變得積極呢!

侯爵府

Bob_Lennon 發表於 18-12-13 12:34
嗯!搵人傾下,吐下苦水,心情自然變好,人也變得積極呢!

子爵府

2018復活節勳章 畀面勳章

小傑媽媽 發表於 18-12-13 12:33
你好呀!啱傾既人真係好難揾,我想多d寂寞的心係呢度傾下計先,啱傾再whatsapp
你有小朋友嗎?在職定全職 ...
岩傾真係好難, 大家真係要係呢樹傾返一段時間先好開WHATSAPP 黎傾,我有個仔已經19歲, 尋晚仲留左個女朋友係度食飯(第一次見),我在職, 做全職我未試過

侯爵府

pppfamily 發表於 18-12-13 12:44
岩傾真係好難, 大家真係要係呢樹傾返一段時間先好開WHATSAPP 黎傾,我有個仔已經19歲, 尋晚仲留左 ...

我而家失業,諗住過左年後積極找工作,揾钱之餘仲要消磨時間,因為真係好悶

侯爵府

小傑媽媽 發表於 18-12-13 12:51
我而家失業,諗住過左年後積極找工作,揾钱之餘仲要消磨時間,因為真係好悶
...

咁又系,啱傾至開谷,
活在當下

侯爵府

pppfamily 發表於 18-12-13 12:44
岩傾真係好難, 大家真係要係呢樹傾返一段時間先好開WHATSAPP 黎傾,我有個仔已經19歲, 尋晚仲留左 ...

你好
活在當下

侯爵府

叮妹 發表於 18-12-13 13:15
咁又系,啱傾至開谷,

係啦,唔係又入又退好麻煩

侯爵府

小傑媽媽 發表於 18-12-13 13:16
係啦,唔係又入又退好麻煩

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊