懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

洋房

陪月姨姨今日走,喊到收唔到,好徬徨!有冇人有同感?陪月姨姨走左好驚有產後憂鬱!我真係好唔捨得佢,但佢接左下一個媽咪已經生左,一定要走,我可以點算,真係好無助!!由佢走左到依家大半日,我仲係不停不停喊

大宅

Liam1007 發表於 18-12-14 00:50
陪月姨姨今日走,喊到收唔到,好徬徨!有冇人有同感?陪月姨姨走左好驚有產後憂鬱!我真係好唔捨得佢:think ...

明白你的心情,當時我也是一樣,她完工前幾天我已經開始喊,到最後要自己堅強d,寫左張咭比佢,現在我BB已經三個半月,我跟她仍保持聯絡

禁止訪問

男爵府

陪月姨姨今日走,喊到收唔到,好徬徨!有冇人有同感?陪月姨姨走左好驚有產後憂鬱!我真係好唔捨得佢:think ...

加油呀(emoji)(emoji) 有陪月姨姨幫手已經好好,好幸福,此終都係要自己湊,你一定得。
我當年生大仔,我媽上午幫我整飯就走,生細仔全部要自己黎,所以我相信自己的B,無話湊唔掂,加油(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

[img align=left]aal[/img][url=[img align=left]aal[/img]][img align=left]aal[/img][/url][img align=right]C:\Documents and Settings\Angie\My Documents\photo~Ivan[/img]

已刪除用户

回覆樓主:

大宅

我完全好明白你心情,
因為我個陪月返埋今日就完工,
對左佢兩個半月,呢段時間有人煮飯俾自己,
自己又可以安心訓下晏覺,訓唔著就玩下b有時又攝到時間做下自己野.....
但聽日開始,咩都自己一手一腳,
無得話休息就休息,
已經好down......前幾日仲開始倒數

洋房

Leira 發表於 18-12-14 09:58
明白你的心情,當時我也是一樣,她完工前幾天我已經開始喊,到最後要自己堅強d,寫左張咭比佢,現在我BB已 ...

啱啱開頭,bb有冇唔習慣?

洋房

Yoyolee1234 發表於 18-12-15 08:53
我當時都有D徬徨, 怕搞唔掂
陪月姨姨話,只係小小嘅產後情緒
頭幾日,佢一有時間就打電話畀我

謝謝你,我到依家仲未習慣,自己湊小朋友太辛苦了!

洋房

AAl 發表於 18-12-15 09:55
加油呀(emoji)(emoji) 有陪月姨姨幫手已經好好,好幸福,此終都係要自己湊,你一定得。
我當年生大仔,我 ...

你自己湊實在太西利,你個陣有冇產後憂鬱?

洋房

leomandy809 發表於 18-12-15 17:28
我完全好明白你心情,

係呀,所有野佢都幫我打點好曬,佢走左幾日。我都仲未習慣!你要加油!

男爵府

妳個姨姨妳似好好喎, 可唔可以介紹比我? 我7月生

洋房

貓宅 發表於 18-12-18 18:44
妳個姨姨妳似好好喎, 可唔可以介紹比我? 我7月生

個陪月姨姨係超級好,但佢真係貴,而且做24多,如果你係有需要就pm我啦!

男爵府

Liam1007 發表於 18-12-18 19:29

個陪月姨姨係超級好,但佢真係貴,而且做24多,如果你係 ...

啊, 我祇需做8個鐘

大宅

Liam1007 發表於 18-12-18 16:14
係呀,所有野佢都幫我打點好曬,佢走左幾日。我都仲未習慣!你要加油!
...

今日係無陪月既第三日,我都仲未慣,
有時幫bb沖涼呀換衫,就會諗起我陪月......
有時一個人對住四塊牆湊b仲會更加down!

你都加油(emoji)(emoji)一齊努力捱過呢段日子

洋房

Carmen8080 發表於 18-12-15 10:37
我都請左兩個月陪月 下個月我都要堅強啲湊仔

...

你要加油(emoji)(emoji)

已刪除用户

別墅

回覆 Liam1007 的帖子

您個個陪月好好?可否介紹我?

別墅

回覆 Liam1007 的帖子

可否介紹我?我5月生,搵緊陪月

男爵府

Liam1007 發表於 18-12-18 16:11
你自己湊實在太西利,你個陣有冇產後憂鬱?

無產後憂鬱,可能我好鍾意BB
你有時間就上黎大家傾下計,時間好快過,BB大得好快!加油(emoji)(emoji)
[img align=left]aal[/img][url=[img align=left]aal[/img]][img align=left]aal[/img][/url][img align=right]C:\Documents and Settings\Angie\My Documents\photo~Ivan[/img]

複式洋房

leomandy809 發表於 18-12-15 17:28
我完全好明白你心情,

請陪月姨姨幫忙,執定之後既 湯包, 另外,諗定的簡單既 main course, bb 好快大,堅弛的。
有問題,可以上黎問下的網友既。

有時間,邊開音樂/收音機 邊 帶bb, 個人會開心的

首頁

尾頁

跳至