美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

黑五好鬼抵!抵過sogo. Sogo我只買咗兩枝香水咋

Dr sebagh香港好似無得賣,單件貨八折,買serum repair就買二送一,買夠特定金額再有嘢送!

最終買咗兩枝serum repair同一枝supreme maintenance youth serum,送咗一枝eye gel,一樽cream,兩枝精華(serum repair and youth serum)同三枝手travel size serum. DHL送貨,好似五日內就收到!

kaka80    發表於 18-12-18 14:30
Cheuk2012    發表於 18-12-15 20:02

侯爵府

回覆樓主:

又係黑五
左邊四件filorga c recover 精華兩盒同aromatherapy associate cleansing balm and mask! Filorga 香港賣五百幾,呢度賣31鎊,我用過一套好快吸收同明顯膚水均勻亮澤咗,重點係仲新鮮過我喺香港買囉!
Aromatherapy associate我就未用過,但見平到咁膽粗粗試!十二日到收到貨

其他就beautyexpert買,elemis and Dr. Hauschka 買二送一再七折,apivita就只係買二送一,但都超抵,同香港比,只係$160到一盒,仲可以散買唔同款!

子爵府

侯爵府

回覆樓主:

跟住就留港消費,sussie programme moisture lift mask係第二次買,第一次嗰樽仲未用完,但我開始用時簡直驚為天人,用完保濕又有少少滋潤,洗面後唔會覺得無敷過咁,知有promotion就再買,另外再試下佢嘅eye mask,renewing cream mask and hydra up lift serum,加多兩枝opera唇膏!其他就係送嘅gift and sample!

侯爵府

最後係addiction x mas set, $550超抵!
有兩格眼影,一個胭脂,一個蜜粉餅,眼線唇連掃,唇膏筆加多個珠片化粧袋,全貨size,個盒仲可以再用返,放返佢嘅胭脂眼影!

呢套係今年我唯一睇中嘅x mas set呀!

男爵府

回覆樓主:

買咁多用唔用得曬?我之前都係一有特價就買一大堆,最後擺到過期,今次黑五忍手冇買護膚品

侯爵府

homa. 發表於 18-12-14 09:25
買咁多用唔用得曬?我之前都係一有特價就買一大堆,最後擺到過期,今次黑五忍手冇買護膚品
...

我會努力用呀,同埋面膜多,要厚敷嘛,面膜同落粧用得快,我已經唔敢買facial oil d set,呢d真係有排用!

大宅

ckm80 發表於 18-12-14 09:18
跟住就留港消費,sussie programme moisture lift mask係第二次買,第一次嗰樽仲未用完,但我開始用時簡直 ...

呢set 好抵

侯爵府

ckm80 發表於 18-12-14 09:05

Dr sebagh香港好似無得賣,單件貨八折,買serum repair就 ...

呢個好抵

我最鐘意佢支rose oil同美白粉

侯爵府

ckm80 發表於 18-12-14 09:05

Dr sebagh香港好似無得賣,單件貨八折,買serum repair就 ...

我好忍手,只响g market買了雪花秀

侯爵府

karenhoho 發表於 18-12-14 10:19
呢set 好抵

你指邊套?

侯爵府

karenhoho 發表於 18-12-14 10:19
呢set 好抵

你指邊套?addiction?

大宅

ckm80 發表於 18-12-14 10:54
你指邊套?addiction?

眼影 胭脂 set

大宅

550set

侯爵府

KAY+2 發表於 18-12-14 10:36
呢個好抵

我最鐘意佢支rose oil同美白粉

Rose oil有買一送一喎!
買夠135鎊送美白粉professional size 貨裝喎

侯爵府

karenhoho 發表於 18-12-14 10:58
眼影 胭脂 set

真係超抵,平時一粒眼影都$120定$120,胭脂$195呀!

侯爵府

KAY+2 發表於 18-12-14 10:37

我好忍手,只响g market買了雪花秀

我其實之前想買whoo但忍住咗

珍珠宮

回覆樓主:

你這堆全部雪櫃存放嗎?

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 MommyPanel勳章 KMALL特別版勳章

侯爵府

asweetmom 發表於 18-12-14 13:05
你這堆全部雪櫃存放嗎?

唔會呀,而家咁凍

首頁

尾頁

跳至