烹飪搵食

跳至

首頁
12345...8

尾頁

大宅

冬瓜籽 發表於 18-12-18 03:18
母愛很偉大

世尚只有媽媽好!我也是不吃雞皮的!我做咗人嫲嫲但廚藝好渣!做你仔女真幸福。

男爵府

gkatie 發表於 18-12-18 00:00
佩服,煮好左 仲要趕返工

所以一星期只可以一日,如果唔係命都短幾年

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

女皇駕到 發表於 18-12-18 07:12
所以一星期只可以一日,如果唔係命都短幾年

咁又喺

男爵府

stella^^ 發表於 18-12-18 05:53
世尚只有媽媽好!我也是不吃雞皮的!我做咗人嫲嫲但廚藝好渣!做你仔女真幸福。
...

我唔係樓主

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

全部都好吸引....等緊明早

男爵府

stagea 發表於 18-12-20 20:13
全部都好吸引....等緊明早

唔駛等聽日,聽日仔仔學校聖誕聯歡,所以今個星期一開始慢慢整定啦!

Cheuk2012    發表於 18-12-20 23:19

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

女皇駕到 發表於 18-12-20 21:35
唔駛等聽日,聽日仔仔學校聖誕聯歡,所以今個星期一開始慢慢整定啦!

嘩!大制作

大宅

好靚呀,有無食譜可以share呀或者太約係點整

男爵府

Pig公主 發表於 18-12-20 22:45
好靚呀,有無食譜可以share呀或者太約係點整

馬林糖(要注意爐溫,個個爐都未必一樣,我用90度焗2.5-3小時)
https://www.facebook.com/142639442514890/posts/1909352649176885/

朱古力棉花糖撻
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2664078253817858&id=381284222205215

琥珀宮

回覆 女皇駕到 的帖子

好靚

大宅

回覆樓主:

心靈手巧

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

好有心機

禁止訪問

男爵府

超級靚呀

男爵府

回覆樓主:

呢排同個仔搞升中d野,又簡介會,又面試,又報自行,聖誕前考試,今個月底又黎測驗,個人攰到顛左,所以今日求其整個快既。

煎龍蝦餃子+台式腸紹菜炒烏冬

Cheuk2012    發表於 19-1-11 23:59

琥珀宮

回覆 女皇駕到 的帖子

好豐富

用戶要求終止服務

女皇駕到 發表於 19-1-11 22:05
呢排同個仔搞升中d野,又簡介會,又面試,又報自行,聖誕前考試,今個月底又黎測驗,個人攰到顛左,所以今 ...

好媽媽

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

你好勁呀!我煮野食好好好渣,好羨慕和佩服廚藝好既人...

男爵府

女皇駕到 發表於 19-1-11 22:05
呢排同個仔搞升中d野,又簡介會,又面試,又報自行,聖誕前考試,今個月底又黎測驗,個人攰到顛左,所以今 ...

見到都想食

首頁
12345...8

尾頁

跳至