自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

https://www.google.com/amp/s/hk.news.yahoo.com/amphtml/人民力量前成員棄政從商北上創業-233000208.html

tansyneko    發表於 18-12-14 13:06

水晶宮

回覆樓主:

醒目,創業做老闆,好過叫口號為生

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

eleven123 發表於 18-12-14 10:17
https://www.google.com/amp/s/hk.news.yahoo.com/amphtml/人民力量前成員棄政從商北上創業-233000208.html ...

為人民幣服務
你若盛開, 蝴蝶便來!

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

https://www.google.com/amp/s/hk.news.yahoo.com/amphtml/人民力量前成員棄政從商北上創業-233000208.html ...

仲可以返到大陸發展,共產黨算係咁喇

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

究竟我是誰 發表於 18-12-14 13:06

我都係咁諗

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

大美帝國都唔再出水喇,要現實的喇,呢的聰明仔

男爵府

水晶宮

回覆樓主:

公爵府

2024勳章

而家又曝光, 會唔會有影響??

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

tszchungmama 發表於 18-12-14 21:53
而家又曝光, 會唔會有影響??

無既! 回頭是岸啫
放下自在

子爵府

叻仔

wcpcelia    發表於 18-12-16 16:46

水晶宮

回覆樓主:

呢d咪叻囉

珍珠宮

2024年龍年勳章

伯爵府

都係好事嚟嘅

珍珠宮

早有先例。前學運領袖李祿,一早投身金融業多年,2010年仲跟隨巴菲特團隊來中國考察投資。

詳情請參閱明報加東網報導:

六四領袖李錄開微博讚中共
王丹:屬於特例 周舵:早溝通好
[2014.07.29] 發表
http://www.mingpaocanada.com/Tor/htm/News/20140729/tah1_r.htm

珍珠宮

回覆樓主:

好過搞埋晒d政治野啦

琥珀宮

畀面勳章

又話大陸會政治打鴨佢地,返唔到大陸既?

伯爵府

littlesister 發表於 18-12-14 23:08
又話大陸會政治打鴨佢地,返唔到大陸既?

唔洗咁講野既! 佢名唔出名,唔唔係佢選, 如果咁都打壓佢, 我諗半個香港俾人拉走。

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

平平常常 發表於 18-12-14 22:50

早有先例。前學運領袖李祿,一早投身金融業多年,2010年 ...

咁咪幾好,係咪有啲人諗多咗喳

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

唔反中亂港投入阿爺懷抱,搵人仔就有前途啦,搞亂香港大家無運行,這個有前途過食狗餅。

首頁

尾頁

跳至