美容扮靚

跳至

首頁
12345...8

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

今次join pico,下次叫你join hifu, 跟住話優惠叫你join脫毛. 做左hifu, pico 就sell 你水光槍. 再下次又話3000好平facial一次 仲送抽獎.講左唔需要唔要唔想,佢地仲講講講!每次去都想係你銀包拎錢到盡,多則幾萬少則幾千, 次次sell 沒完沒了,無底深淵!
我一定做晒先走.唔會再開!真係討厭到爆!

大宅

呢間野連我老公都知出名係謀人寺

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

janicewong888 發表於 18-12-14 19:55
呢間野連我老公都知出名係謀人寺

又貴過人.講到好似我唔join走寶! 今次我死都唔要.走時美容師都唔見人.次次係甘就好!係煩到人唔想再係度比人昆!

侯爵府

回覆 kit2004 的帖子

唔join會否黑面、俾說話你聽、hea做?我之前見有個pico package special,仲考慮梗,我未响呢間做過。

水晶宮

nyfng 發表於 18-12-14 22:34
回覆 kit2004 的帖子

唔join會否黑面、俾說話你聽、hea做?我之前見有個pico package special,仲考慮梗, ...

我理得佢黑唔黑面,我就一定黑過佢!暫時都冇hea做. 佢地再係甘煩我真係驚忍唔住鬧人.

男爵府

畀面勳章

kit2004 發表於 18-12-14 19:54
今次join pico,下次叫你join hifu, 跟住話優惠叫你join脫毛. 做左hifu, pico 就sell 你水光槍. 再下次又話 ...

你係邊間分店?

水晶宮

mk1979 發表於 18-12-15 00:09
你係邊間分店?

tm

男爵府

呢間真係出晒名的黑店

男爵府

畀面勳章

kit2004 發表於 18-12-15 02:20
tm

我做開東港城果間,個consultant都算進取,我發觉佢叫襯你試新facial.佢地之後一定sell...所以有時可以話悟試,就當做避過一次,我自己做緊aqua peel,eye treatment,膠原槍,aquasure 。。其實我做開美容師手勢唔錯,所以keep住。。不過向IM做真係要唸定點應付佢sell...

男爵府

回覆樓主:

佢哋開嘅係海鮮價,一開波就sell做十幾廿次先會有嘅"優惠價",但見你唔落搭就會一直減,減,減 ......

大宅

kit2004 發表於 18-12-14 19:54
今次join pico,下次叫你join hifu, 跟住話優惠叫你join脫毛. 做左hifu, pico 就sell 你水光槍. 再下次又話 ...

呢間一向都係咁 唔係點做到咁大間 好彩我避左年幾去其他

水晶宮

mk1979 發表於 18-12-15 08:57

我做開東港城果間,個consultant都算進取,我發觉佢叫襯你 ...

我旺角都有做,pico 脫毛果類,因為岩岩join就冇sell. 我諗旺角會好d. tm仲有一次hifu, 但手就有好多次。佢地已經狂sell面,係sell 到好討厭。Hifu我決定去第間,出面大把平過佢。成日講到自己靚機出面唔好,睇下點!唔做過其他點知!

水晶宮

clara_324 發表於 18-12-15 09:54
呢間一向都係咁 唔係點做到咁大間 好彩我避左年幾去其他
...

你有冇做晒?我一定做晒先走唔會蝕比佢。我試過乜都唔拎得3百蚊係身。佢都想拎走埋。

男爵府

畀面勳章

kit2004 發表於 18-12-15 10:23
我旺角都有做,pico 脫毛果類,因為岩岩join就冇sell. 我諗旺角會好d. tm仲有一次hifu, 但手就有好多次。 ...

hifu剩一次,你都冇俾佢sell到再買咪劲囉。佢地通常剩5-8次時已開始sell...
你手做咩treatment?

男爵府

畀面勳章

queenyeeyee 發表於 18-12-15 09:39
佢哋開嘅係海鮮價,一開波就sell做十幾廿次先會有嘅"優惠價",但見你唔落搭就會一直減,減,減 ...... :igi ...

係呀,其實佢地d價好彈性

水晶宮

mk1979 發表於 18-12-15 10:27
hifu剩一次,你都冇俾佢sell到再買咪劲囉。佢地通常剩5-8次時已開始sell...
你手做咩treatment?
...

佢咩冇sell, 對上次米3 個人夾攻話我特選客戶(真係多謝) 話買100 格送100 格!但600 蚊100格即係6皮野,我唔會再開,我覺得佢真係當我水魚!

手我打斑。佢面facial都唔敢點sell我,因我講明我面facial係我fd度做。佢米成日sell機既facial. 幾千一次果種,但我真係覺貴同唔需要。

水晶宮

回覆樓主:

可能有人覺得100送100 好平好抵,但我真係頂唔順佢地hard sell, 我想清静,唔好sell到我走仲講。真係好煩厭!

男爵府

畀面勳章

kit2004 發表於 18-12-15 10:34
佢咩冇sell, 對上次米3 個人夾攻話我特選客戶(真係多謝) 話買100 格送100 格!但600 蚊100格即係6皮野,我 ...

100格送100格,做到天荒地老嗎?我個consultant知我唔會買甘多次,通常都係sell 20次。
手打斑??甘你覺得有用嗎?
機既facial要幾千一次??通常係原價先幾千,但join plan一般幾百蚊已ok

水晶宮

mk1979 發表於 18-12-15 10:43
100格送100格,做到天荒地老嗎?我個consultant知我唔會買甘多次,通常都係sell 20次。
手打斑??甘你覺 ...

佢米selk我hifu, 叫我扣格,又sell x jack眼。Sell唔到我6皮,上次米話聖誕抽獎,叫我做3000 唔知咩facial. 我都冇心機聽佢講。又話個抽獎好抵甘。佢sell親我平平地都幾千一次facial, 佢當我識印銀紙。

手打斑佢拍晒心口話一定冇,到時睇下係米囉!我都係打左兩次,又冇甘快既。

就係我先開始join pico, 脫毛,手斑,佢都係甘sell, 所以令我愈來愈討厭。

水晶宮

mk1979 發表於 18-12-15 08:57

我做開東港城果間,個consultant都算進取,我發觉佢叫襯你 ...

你做果d係機做嗎?大概幾錢?

首頁
12345...8

尾頁

跳至