想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問day 3胎放後幾多日可以驗?我8/12 放 3個day 3雪胎,今日係放後第6日綠D白板丶前兩日似M前胸漲丶尋日有一點點啡色分泌但今日又冇,因為我已超高齡,打4個週期針先抽到4粒卵,分裂後只餘這三個A grade 雪胎,植入一次已沒有了,請各位已bingo的JM 解答一下我

大宅

Nmon 發表於 18-12-14 20:03
請問day 3胎放後幾多日可以驗?我8/12 放 3個day 3雪胎,今日係放後第6日綠D白板丶前兩日似M前胸漲丶尋日有 ...

D3胎無咁早驗到,我D5都要第7天綠d才有控,你最好10天後才驗

大宅

回覆 camille_wilson 的帖子

請問你有冇胸漲?或其他徵狀?我在放胎後第4日感到像平常M前的胸漲,呢兩日身體又凍,真的好似黎M前感覺,但偏偏子宮沒有感覺

多謝你的分享

大宅

Nmon 發表於 18-12-14 20:45

請問你有冇胸漲?或其他徵狀?我在放胎後第4日感到像平常M前的胸漲,呢兩日身 ...

我等那幾天無咩特別,胸時痛時唔痛,左右卵巢位有少少拮,有一晚突然發冷,以為失敗要來M,由中以來都比平時怕冷,小便感覺無平時咁順,好似塞塞地咁。

大宅

我子宮位有D漲嘅感覺,係快孕隆或油針的反應嗎?

大宅

Nmon 發表於 18-12-14 23:55

我子宮位有D漲嘅感覺,係快孕隆或油針的反應嗎?

你係放鮮胎定雪胎?塞藥及針應該無影響

男爵府

回覆樓主:

樓主放鬆好過啦,套症狀個壓力仲大,個個反應都吾同,我只係感到m come 果種奄奄痛,放胎我第2日正常返工,周圍走,冇諗咁多。

洋房

我6號植入2粒day4,12號夜晚驗到(不過好淺色要係燈光下先見到)呢兩日就越黎越深色

大宅

回覆樓主:

我8月11日放兩粒day3, 忍到23號先偷驗紅d..
其實中間無咩感覺架。。。
要平常心吖樓主,太緊張會更難着床
盡量搵野分散注意力喇
個陣我勁煲劇

*我得兩粒day 3,放哂中一粒
好感恩,而家20wk

祝好孕

大宅

請問day 3胎放後幾多日可以驗?我8/12 放 3個day 3雪胎,今日係放後第6日綠D白板丶前兩日似M前胸漲丶尋日有 ...

我放day3 2粒鮮胎。放後第6日晚上有控。到第8日先見好淺好淺線。如果忍到手,過多幾日先check 啦。
加油!

用戶要求終止服務

最好等十日才驗,我開頭day 5-6 走去驗點知白板
等到第十一日驗血,結果
所以唔好咁早驗放鬆心情

用戶要求終止服務

Nmon 發表於 18-12-14 20:45

請問你有冇胸漲?或其他徵狀?我在放胎後第4日感到像平常M前的胸漲,呢兩日身 ...

個個人感覺不同,不能一概而論
我放後唔記得左幾多日突然好累好眼訓,同埋有一次三角位抽抽地

大宅

回覆 plng1215 的帖子

很感謝各位JM分享🙏,但我今日放胎後第8日見到少許粉紅色,有點發冷,應該M快來了!

用戶要求終止服務

Nmon 發表於 18-12-15 21:20

很感謝各位JM分享🙏,但我今日放胎後第8日見到少許粉紅色,有點發冷,應該M ...

我前排同你一樣發冷之後中左啦
懷孕後都會怕凍架,所以未到due date 都唔好灰心住

大宅

謝謝各位🙏

大宅

我D5,今天第7天驗到

首頁

尾頁

跳至