想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

今日終於變深色.原本到打算今日開工架啦!係開工過程點知我老公一直比說話我聽.話我淨係要佢啲精子!又話我冇關心過佢!冇體諒過佢!結果我係中途就停左落黎.當初大家講好左生豬仔.啲男人只係要付出啲精子咁簡單!我地啲女人又要檢查呢樣個樣.仲要日日玩尿!仲要每個月食白果個種心情!啲男人又知道幾多?如果我可以自己懷孕既話我真係唔洗求你!我唔關你?咁你又有冇關心過我每個月食白果個種失落感同唔開心?

大宅

超級豬 發表於 18-12-15 19:09
今日終於變深色.原本到打算今日開工架啦!係開工過程點知我老公一直比說話我聽.話我淨係要佢啲精子!又話我 ...

男人係咁咖啦⋯⋯自己想要時就點都得!慢慢黎啦,如果唔係咪又係搞到大家不歡而散⋯⋯

別墅

超級豬 發表於 18-12-15 19:09
今日終於變深色.原本到打算今日開工架啦!係開工過程點知我老公一直比說話我聽.話我淨係要佢啲精子!又話我 ...

中途講d咁hurt既說話真係好差,大家有共識要生BB就應該一齊努力,而唔係單方面付出,如果可以單細胞繁殖就唔洗勞煩你啦! 作為女人好明白每個月期待深粗既來臨,我地要做好多事前功夫嚟為左呢刻,但亦要承受食白果果種失過,每月就係咁不停輪迴,同時又要面對日子一日一日咁過去,年紀越大就越要同時間競賽,呢種壓力男人唔能夠體會及理解

我諗你同C6好好傾下到底要唔要BB呢個問題,唔要的話唔好嘥你時間,2公婆自在d去下旅行好過

複式洋房

回覆樓主:

反而樓主要諗,真係有左bb, bb出世後,男人會唔會幫手照顧仲好,照顧一個bb不容易,在職媽媽更辛苦,男人唔幫手就要諗自己搞唔搞得掂先好生,做媽媽冇得請假唔撈架。

大宅

金菇子 發表於 18-12-15 21:13
中途講d咁hurt既說話真係好差,大家有共識要生BB就應該一齊努力,而唔係單方面付出,如果可以單細胞繁殖就 ...

我話咁唔生豬仔啦.隨緣啦.佢又話唔得!一定要生豬仔!但係今個月冇下個月到冇就真係冇豬仔!備孕時間愈長其他人既眼中就好似我冇得生咁!啲說話愈黎愈難聽!再加上今日係過程中老公講埋啲咁既說話!真係真係好難受!點解女人要受啲咁既苦?啲男人就可以咩到唔洗理.仲要我去求佢咁!

大宅

jimmycow 發表於 18-12-15 20:44
男人係咁咖啦⋯⋯自己想要時就點都得!慢慢黎啦,如果唔係咪又係搞到大家不歡而散⋯⋯
...

最衰係其他人覺得你冇得生!例如:99呢啲!啲說話愈黎愈難聽!同人講到我真係冇得生咁!

別墅

超級豬 發表於 18-12-15 21:55
我話咁唔生豬仔啦.隨緣啦.佢又話唔得!一定要生豬仔!但係今個月冇下個月到冇就真係冇豬仔!備孕時間愈長 ...

女人係辛苦架,生果個係女人,10級痛果個係女人,餵奶既痛係女人,身型走樣又係女人,所以女人生仔係付出好多好多,但呢一切都係我地自願的! 當你有左小朋友,呢一切都係微不足道既事! 唔開心會有,製造過程唔容易,但呻完過後就要積極面對問題,繼續努力。同C6講清楚你既感受,比佢知道佢講呢句說話難聽過粗口!

同埋重點係唔係佢話生豬仔就生到,就算佢比d 精出嚟都未必成功懷孕,唔好諗得咁理想,呢d 野要雙方努力

首頁

尾頁

跳至