夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

事緣系咁,C6 尼排每隔個周未就上深圳按摩半日,覺得好奇怪,於是趁他今天上深圳時,檢查下佢有有啲出軌的證據。果然不出所料,系他的旅行袋搵到一盒用左一個的安全套。於是我立即whatapp 他,問他系咪出去攪過,他當然否認,仲胡亂堆切話同我做的,又話好耐之前買的,忘記了....!但實際盒安全套係2024年10月先到期,應該係買左冇耐的,自問我們起碼有兩年冇做,回到家仲向我發脾氣,話我摷他啲嘢,侵犯他私隱,各位JM, 可否比下意見我呀?吾該哂!

大宅

你信呢個理由??
以前通常你哋喺出面定係喺屋企???
有冇試過隨身攜帶??

大宅

20091223 發表於 18-12-15 21:46
你信呢個理由??
以前通常你哋喺出面定係喺屋企???
有冇試過隨身攜帶?? ...

我就係吾信,佢未試過隨身攜帶的,我們係屋企做的,但我叫他發誓,他浄係話冇做,跟著我話有做咁點先,他話乜都得!他的反應好大好古怪!又話如果我吾信就同我離婚,還他自由,完全冇嘗試去解釋。

珍珠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

Blonde 發表於 18-12-15 21:37
事緣系咁,C6 尼排每隔個周未就上深圳按摩半日,覺得好奇怪,於是趁他今天上深圳時,檢查下佢有有啲出軌的 ...
成2年無做?? 咁你都知咩原因啦! 男人無可能得囉

大宅

loklok148 發表於 18-12-15 22:07
成2年無做?? 咁你都知咩原因啦! 男人無可能得囉

他的藉口就係話食緊血壓藥,冇性趣,所以我冇迫他,我已為係真的。

我而家真係吾知可以點做,離婚定當冇事?

珍珠宮

Blonde 發表於 18-12-15 22:15
他的藉口就係話食緊血壓藥,冇性趣,所以我冇迫他,我已為係真的。

我而家真係吾知可以點做,離婚定當冇 ...
原來係男方唔想同你做 , 搵D咁既藉口 , 你都係打定輸數 . 你唔一早正視問題 , 大家唔去尋求解決方法 . 你還愛你先生嗎?? 會原諒他給次機會?? 一係開心見城去找婚姻輔導 , 大家睇吓係咪重需要對方 .

大宅

loklok148 發表於 18-12-15 22:57
原來係男方唔想同你做 , 搵D咁既藉口 , 你都係打定輸數 . 你唔一早正視問題 , 大家唔去尋求解決方法 . 你還 ...

2個月冇做都吾正常啦姊妹?血壓高都係借口真是笑咗!冇細佬就拜拜佢啦。

大宅

loklok148 發表於 18-12-15 22:57
原來係男方唔想同你做 , 搵D咁既藉口 , 你都係打定輸數 . 你唔一早正視問題 , 大家唔去尋求解決方法 . 你還 ...

但佢死口吾認同其他女人做過,又話咁耐吾記得,又話係男人都咸濕,不過他冇,因為他食緊藥,力不從心。其實我對他一早死心,他亦不重視我。

翡翠宮

回覆樓主:

佢為乜兩年前開始吾同你造?

子爵府

畀面勳章

回覆 Blonde 的帖子

咁就如佢所願,離婚還佢自由囉。。留個殼响身邊冇意思的

珍珠宮

stella^^ 發表於 18-12-15 23:07
2個月冇做都吾正常啦姊妹?血壓高都係借口真是笑咗!冇細佬就拜拜佢啦。
...
你攪錯啦!我唔係樓主呀

大宅

mini1204 發表於 18-12-15 23:32
佢為乜兩年前開始吾同你造?

藉口就係話食左藥,不舉!

別墅

事緣系咁,C6 尼排每隔個周未就上深圳按摩半日,覺得好奇怪,於是趁他今天上深圳時,檢查下佢有有啲出軌的 ...

好明顯有做
佢呢刻唔認係驚
驚你怪責佢,當佢係衰人

如果你仲愛佢,想同佢一齊,就要揾出原因去解決
可能佢同你做嘅過程得唔到滿足,所以出去滾
或者佢心靈得不到慰藉,等等

大宅

Babypru168 發表於 18-12-16 00:05
好明顯有做
佢呢刻唔認係驚
驚你怪責佢,當佢係衰人

唉!我一同他講,就大大聲話我審他,吾信他,攪到家燥屋閉。好似錯個個係我!我都吾知點先可以讓他講真話!

翡翠宮

Blonde 發表於 18-12-15 23:46
藉口就係話食左藥,不舉!

即係之前有
無理由無啦啦突然熄燈咁對你無哂興趣架煱
連個過程都無?
前後到底有乜野改變左令到佢對你冷感?

or 佢而家停左藥?

男爵府

Blonde 發表於 18-12-15 23:30
但佢死口吾認同其他女人做過,又話咁耐吾記得,又話係男人都咸濕,不過他冇,因為他食緊藥,力不從心。其 ...

如果死心,你安排定後路

大宅

mini1204 發表於 18-12-16 01:14
即係之前有
無理由無啦啦突然熄燈咁對你無哂興趣架煱
連個過程都無?

他冇停過藥,不嬲佢都係好少主動,可能他太多嗜好,有懷疑過他 DIY, 但他又係吾認。但係而家他的行為,令我很傷心。

大宅

SUMSUM_88 發表於 18-12-16 01:25
如果死心,你安排定後路

我都煩緊,經濟上吾許可,又無親人投靠,好似前路茫茫。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

兩個月冇做已經唔正常,
何況兩年?
離唔離婚係要你自己計算。
你有冇能力獨立?
佢平時對你點?
有冇仔女要安排?

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Blonde 發表於 18-12-16 01:32
我都煩緊,經濟上吾許可,又無親人投靠,好似前路茫茫。

咁你C6一定睇死你冇選擇丶冇支援,
都係嗰句,
有能力才有權選擇,
如果冇返工,
就先搵份工。

首頁

尾頁

跳至