婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

別墅

成個男家除左大伯同姑奶對我比較友善傾得下,其他成員都係表面示好,背後插刀。我未嫁之前個姑仔成日覺得我搶走佢阿哥咁,好鐘意做埋d小動作搞我,一係就喺我面前攬住c6,whatsapp sd晒d心心錫錫俾c6,問題係個姑仔都已經廿幾歲人結埋婚做人老婆,點解可以咁幼稚做d行為!? 唔係話狹醋而係冇必要咁囉 個姑仔見大伯姑奶同我關係唔錯佢又唔抵得,宜家成日扮晒蟹埋我身博fd,懶關心懶關懷,真係心裏勁多粗口想嘔呀,面皮又厚又唔知佢自己好那煩又黑人憎仁假義好鬼難頂,人地出面唔知以為個姑仔對我咁好我仲喺度動起個款,我就真係做唔出咁假呀講真。

別墅

試你底線啦擺明, 咁無聊既你姑仔我姑仔又類似咁博注意同關心, 間唔中半夜走出街嗌生嗌死, 又要跳海又成, 要成家人走晒出黎接佢番屋企先開心, 唔知咩思想

大宅

我老公個妹對我連一啲尊重都冇呀,出到黎食飯就扮哂好人,我真係想嘔!

水晶宮

Paradisebird 發表於 18-12-24 21:43
我老公個妹對我連一啲尊重都冇呀,出到黎食飯就扮哂好人,我真係想嘔!
...
同路人揮手區。我而家直程,將佢面書、電話同whatsapp Block 晒、退埋群組。直程聚會、有佢沒我。呢世人沒咩必要見,費事見。

男爵府

Astra00 發表於 18-12-24 22:56
同路人揮手區。我而家直程,將佢面書、電話同whatsapp Block 晒、退埋群組。直程聚會、有佢沒我。呢世人沒 ...

我都係,可以block都block晒

大宅

Astra00 發表於 18-12-24 22:56
同路人揮手區。我而家直程,將佢面書、電話同whatsapp Block 晒、退埋群組。直程聚會、有佢沒我。呢世人沒 ...

咁你老公態度係點?

男爵府

佢係咪有戀哥癖

公爵府

AppleBaby18 發表於 18-12-16 19:58
成個男家除左大伯同姑奶對我比較友善傾得下,其他成員都係表面示好,背後插刀。我未嫁之前個姑仔成日覺得我 ...

咁樣就自己執生,係c6年前一定唔可以講佢妹唔好,都要扮大方,親兄妹係會有咁嘅,驚有吖嫂冇佢咁

禁止訪問

回覆樓主:

大宅

回覆樓主

我果隻就目中無人,正宗死港女一名,完全唔尊重我,無家教(雖然咁講好MEAN,但事實)原來咁多同路人!

別墅

回覆 冬瓜籽 的帖子

聽c6講佢地細個d感情好普通,我就覺得擺明就係狹醋唔爽搶走佢家人咁,多餘

別墅

真係超煩我個姑仔,思想幼稚,成日whatsapp問完c6,轉個頭又sd黎問我,喺度懶關心,其實就喺度8野,睇我同c睇我同c6講既野允唔允合,一講起呢個姑仔就勁多粗口想爆

大宅

我姑仔都好難頂,背後鬧我懶巴閉,叫我老公同我離婚,自己又廢又懶又無腦,嫁個垃圾老公又生個仔出黎累人累物,平時見到我當透明,返黎問我老公攞錢時係老公面前就叫聲我阿嫂,係背後就叫我「果個xxx」(xxx係我全名),唔止一次比我聽到,勁無家教,但我無得罪過佢,以前仲幫過佢,發現佢背後鬧我就完全唔想理呢個廢人

禁止訪問

別墅

Wish1388 發表於 19-1-2 19:26
我姑仔都好難頂,背後鬧我懶巴閉,叫我老公同我離婚,自己又廢又懶又無腦,嫁個垃圾老公又生個仔出黎累人累 ...
咁口賤架叫人離婚,唔中意講咩都好叫人離婚呢下真係好唔得

珍珠宮

姑仔, 個個都咁衰

男爵府

廢青一名,冇言...

伯爵府

我個姑仔嫁吾出,搵錢又小,成日想d呀哥有好野預埋佢,見呀哥買野比老婆又話我又要,不過無個呀哥so佢

大宅

anna59 發表於 19-1-6 13:36
姑仔, 個個都咁衰

咁又唔一定既,我有幾個呀嫂,又有弟婦,我同佢地個個都好friend, 仲friend過同d呀哥。

其實好與壞,只係睇大家點相處同溝通啫。

大宅

陪月勳章

我姑仔簡直是人中極品。好鬼PX。
我呢世都唔會忘記呢個死八婆。
真的希望呢個世界有報應。

首頁

尾頁

跳至