自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

馬明咩事呢? 講到咁, 唔知佢想點
Bobby 唔講以為佢拎幾個獎

阿姐講野好令人印象深刻, 令人佩服

男爵府

自覺馬明最失儀

水晶宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

最失控係歐陽bobby

珍珠宮

馬明...
有發台瘟既感覺

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

馬明失儀 波比失控

JD930    發表於 18-12-18 10:49

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

馬明唔知佢想點

子爵府

馬明。唔知係已經唔想係tvb 撈定佢想繼續「扮」天然呆,我覺得佢唔無以前個種呆,係扮出嚟。。。

bobby...好老土,好似喺台上R 撈咁。。。。好心啦,又唔係你攞獎,講咁多野做乜?又開人地名話林文龍。。。好煩!

象牙宮

回覆樓主:

bobby,講埋一堆無厘頭野

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

馬明太唔識做人,講野好失禮,斷自己米路咁。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

男爵府

gm147 發表於 18-12-17 10:39
馬明咩事呢? 講到咁, 唔知佢想點
Bobby 唔講以為佢拎幾個獎

10A啦 今次又話套野用佢地三個無厘拉更人黎做,當時佢都即刻知自己講錯野,即時大家Q佢散水,我冇專針對佢,但佢又真係差既,上次港姐選又話TVB對佢吾公平

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

BOBBY 得啖笑, 係講得長氣D....又唔覺咩大問題。
反而馬明, 真係.......
搞到全場氣氛下沉.....一片DEAD AIR.....
唔知佢係咪被其他人「迫婚」搞到慶合合, 所以一開口, 串味火藥味衝哂出黎。
雖然我唔係好LIKE 忍者小靈精, 但都戥佢難過.....真係好尷尬! 就算唔想結, 都唔洗咁既反應, 始終兩個人既事, 可以圓滑D帶過 。
Childhood is journey, not a race.

子爵府

MrsSingSing 發表於 18-12-17 10:45
馬明...
有發台瘟既感覺

佢講咗乜嘢

禁止訪問

子爵府

Thelittleteddy 發表於 18-12-17 13:15
佢講咗乜嘢

https://m.weibo.cn/s/video/show?object_id=1007002%3A8e22de6208503becb81e5ea7377611f6&fromWap=1&ep=H7CvwBZr8,1955190431,H7CvwBZr8,1955190431

伯爵府

是是但但 發表於 18-12-17 13:14
BOBBY 得啖笑, 係講得長氣D....又唔覺咩大問題。
反而馬明, 真係.......
搞到全場氣氛下沉..... ...

馬明講完後, 阿田個樣好似有d黑黑地

珍珠宮

Thelittleteddy 發表於 18-12-17 13:15
佢講咗乜嘢

之前田蕊妮拎獎,想喊,叫工作人員拎盒Tempo 黎仲放喺枱話唔洗攞走,幫手賣廣告,但氣氛好笑既。
之後馬明拎獎,擺哂唔天然既呆遲遲都唔行去拎獎,一行埋支咪就串人話自己唔係代言人唔洗紙巾......之後講咩唔太記得,總之個氣氛好尷尬

珍珠宮

SUMMER581 發表於 18-12-17 13:22
馬明講完後, 阿田個樣好似有d黑黑地

睇吓胡杏兒佢地既表情都戥佢尷尬

珍珠宮

睇咗條link,又唔覺有咩咁特別差,莫非我有問題?

子爵府

Bobby 好煩好膠
丫田好假,賣行廣告
馬明好真但失儀

琥珀宮

我覺得馬明未去到嗰個可以串人人哋會唔嬲佢的級數,同埋都睇下邊個嚟串呀,你話被串個嗰係佢D FD呀BRO呀就可能覺得佢係搞笑搞GAG,但佢串個嗰係阿田,阿田好似唔多同佢有交集喎

定佢打算結婚離開TBB唔撈呀?

首頁

尾頁

跳至