美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

呢排用極deep clean mask都好似有層污髒野喺面,上妝好唔貼,所以想試下做HydraFacial,有無邊間好?Thanks

男爵府

bububu126 發表於 18-12-17 19:33
呢排用極deep clean mask都好似有層污髒野喺面,上妝好唔貼,所以想試下做HydraFacial,有無邊間好?Thanks ...

A+, 逐次收費,又唔sell。重點係每一次都用足精華,我之前試過去其他地方做hydra facial, 好明顯唔係用原廠精華

大宅

2018母親節勳章 2018復活節勳章

我喺旺角試做過,試做都有3個頭(清潔x2+導入),送保濕mask,做完睇返樽水真係超濁,好多野浮下浮下

別墅

bububu126 發表於 18-12-17 19:33
呢排用極deep clean mask都好似有層污髒野喺面,上妝好唔貼,所以想試下做HydraFacial,有無邊間好?Thanks ...

我有做開間係銅鑼灣,平均$3xx你岩唔岩?

別墅

ktang0 發表於 18-12-17 23:21
A+, 逐次收費,又唔sell。重點係每一次都用足精華,我之前試過去其他地方做hydra facial, 好明顯唔係用原 ...

請問乜係A+

男爵府

canny31 發表於 18-12-18 12:07
請問乜係A+

A+ 將+轉做英文,便是店名!

大宅

joelle131 發表於 18-12-18 08:49
我有做開間係銅鑼灣,平均$3xx你岩唔岩?

可以pm嘛

大宅

回覆 ktang0 的帖子

請問點先知係用咩精華?佢會係你面前開黎確認嗎?

大宅

牙牙牙牙語 發表於 18-12-18 00:55
我喺旺角試做過,試做都有3個頭(清潔x2+導入),送保濕mask,做完睇返樽水真係超濁,好多野浮下浮下
...

旺角試做幾錢一次?
我都見好多人做完會睇返樽水有幾污髒,所以我先心郁郁想去做

男爵府

bububu126 發表於 18-12-18 16:27
回覆 ktang0 的帖子

請問點先知係用咩精華?佢會係你面前開黎確認嗎?

會呀,每次開全新的TNS serum

男爵府

想問是否用水楊酸?

如果較薄的膚質岩做嗎?THX~~

大宅

bububu126 發表於 18-12-18 16:29
旺角試做幾錢一次?
我都見好多人做完會睇返樽水有幾污髒,所以我先心郁郁想去做

試做唔使錢呀,但tns就要加錢,我做完當下都無即刻買package呀~因為有人做完會爆瘡,但我過左成個禮拜都無,隔左一個月就返去開左package,$580次

子爵府

減齡達人勳章

牙牙牙牙語 發表於 18-12-18 18:16
試做唔使錢呀,但tns就要加錢,我做完當下都無即刻買package呀~因為有人做完會爆瘡,但我過左成個禮拜都 ...
請問你係邊度做?

大宅

試做唔使錢呀,但tns就要加錢,我做完當下都無即刻買package呀~因為有人做完會爆瘡,但我過左成個禮拜都 ...

pls pm , thx

大宅

開心吸收勳章

May I have details please?

大宅

wing_tt 發表於 18-12-18 20:44
請問你係邊度做?

我喺旺角DrView試做(唔知出唔出得名)

大宅

牙牙牙牙語 發表於 18-12-20 00:53
我喺旺角DrView試做(唔知出唔出得名)

Thanks jm!
我book左下星期去試,咁岩仲送藏藥蒸身,但我無加TNS,到時再決定加唔加

大宅

bububu126 發表於 18-12-21 22:53
Thanks jm!
我book左下星期去試,咁岩仲送藏藥蒸身,但我無加TNS,到時再決定加唔加
...

唔使客氣!你到時睇皮膚狀況再決定加唔加tns,皮膚乾既加tns係超正做完hydra塊面真係超有光澤

伯爵府

package要買幾多次先係$580@?
Tns加幾錢?thx

大宅

Jessieyin 發表於 18-12-23 22:37
package要買幾多次先係$580@?
Tns加幾錢?thx

試做個陣tns係加$390
12次係$580,24次好似再平啲,4百幾,唔太記得確實價錢

首頁

尾頁

跳至