1-3歲

跳至

首頁

尾頁

大宅

每晚都大嗌喊醒,掙扎禁究竟發生咩事,氹又唔得,唔理佢又fing手fing腳 ,好眼訓第二日仲要返工

大宅

liuliubb 發表於 18-12-17 22:06
每晚都大嗌喊醒,掙扎禁究竟發生咩事,氹又唔得,唔理佢又fing手fing腳 ,好眼訓第二日仲要返工 ...

Same here

複式洋房

每晚都大嗌喊醒,掙扎禁究竟發生咩事,氹又唔得,唔理佢又fing手fing腳 ,好眼訓第二日仲要返工 ...

食下保嬰丹,對驚嚇唔好訓效果好好,

男爵府

我仔有時都會 只要我攬住佢就靜翻落來

大宅

啊B 發表於 18-12-18 21:44
食下保嬰丹,對驚嚇唔好訓效果好好,

係?邊隻牌子好?可以日日食?

複式洋房

liuliubb 發表於 18-12-18 22:27
係?邊隻牌子好?可以日日食?

余仁生保嬰丹,中藥成份,可以連食三日,一日一次,一般食一兩次就好好訓了,按裡邊年紀份量食,好好效果,

大宅

回覆樓主:

我女剛滿2歲,近呢個星期都係咁。半夜驚醒,大哭。一直用手捽眼同鼻。後來先知佢過敏,鼻塞扎醒左,所以扭計。

公爵府

如果連續都係咁,就要注意喇,好多時會因為驚嚇,或者唔舒服,憋尿都會引起,所以你等佢靜落黎,留意下,或者問下佢

翡翠宮

BB防敏心得分享勳章

持續幾長時間,有可能系BB要長高,骨頭痛。

大宅

haha748494 發表於 18-12-19 23:19
持續幾長時間,有可能系BB要長高,骨頭痛。

原來喺禁架

大宅

hoganbaby 發表於 18-12-19 10:00
如果連續都係咁,就要注意喇,好多時會因為驚嚇,或者唔舒服,憋尿都會引起,所以你等佢靜落黎,留意下, ...

中醫話佢驚風

複式洋房

fibe0313 發表於 18-12-19 09:07
我女剛滿2歲,近呢個星期都係咁。半夜驚醒,大哭。一直用手捽眼同鼻。後來先知佢過敏,鼻塞扎醒左,所以扭 ...
我個女都係,不停捽眼同鼻,想請教有咩解決方法?

大宅

agnesit 發表於 18-12-23 23:12
我個女都係,不停捽眼同鼻,想請教有咩解決方法?

我睇西醫。醫生開過敏藥。本來1日食3次。朝早佢唔嚴重都唔比佢食。剩係訓覺前食。食左一星期左右。朝早見佢無捽,夜晚就唔餵佢

大宅

我仔21個月都係咁,要起身飲水食餅,有時訓返都仲會再喊,完全唔知發生咩事。我仲有多個係肚,覺得好攰呀。

大宅

ar_ching05 發表於 18-12-26 04:04
我仔21個月都係咁,要起身飲水食餅,有時訓返都仲會再喊,完全唔知發生咩事。我仲有多個係肚,覺得好攰呀 ...

same here....所以我今日去買珍珠未試下

首頁

尾頁

跳至