單親天地

跳至

首頁

尾頁

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

唔好意思咁多位,我收到暫準離婚令,但法官要我填經濟狀況陳述書,呢份表格可以係邊度攞到?因為佢冇寄埋比我,我係唔係要去返灣仔嗰度攞?因為我冇代表律師,全程自己搞,分居兩年單方面申請,感激各位幫忙!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

醜樣豬 發表於 18-12-18 10:27
唔好意思咁多位,我收到暫準離婚令,但法官要我填經濟狀況陳述書,呢份表格可以係邊度攞到?因為佢冇寄埋比 ...

你上政府個網度search吖。啱啱見到有23頁
不要從別人的嘴裡去認識我

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

crystal媽咪 發表於 18-12-18 10:57
你上政府個網度search吖。啱啱見到有23頁

唔該曬,十分感謝,已搞掂(emoji)(emoji)‍♀️

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

醜樣豬 發表於 19-1-24 08:33
唔該曬,十分感謝,已搞掂(emoji)(emoji)‍♀️

good.
不用客氣,祝一切安好

不要從別人的嘴裡去認識我

首頁

尾頁

跳至