自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

上月 25 日爆她秘密產下第三胎,並於 30 日出院休養,消息震驚各界,昨( 2 )日女閨密曝光與張柏芝合照

https://tw.news.yahoo.com/%E5%82%B3%E7%82%BA%E5%AF%8C%E8%B1%AA%E7%A7%98%E7%94%A2%E7%AC%AC%E4%B8%89%E8%83%8E%E5%BE%8C%E9%A6%96%E6%9B%9D%E5%85%89-%E5%BC%B5%E6%9F%8F%E8%8A%9D%E8%B1%90%E9%A0%B0%E5%B0%96%E4%B8%8B%E5%B7%B4%E9%A3%84%E5%AA%BD%E5%91%B3-015501160.html

啱啱生完仲周圍去,

水晶宮

鬼婆不坐月的其實消息出街已差不多生完三周,不講究的可以去街喇
少奶奶的身份,丫頭的命...

男爵府

據栢芝自己喺微博透露
BB已經滿埋月了

象牙宮

回覆樓主:

全世界大把地方無人坐月,中國同韓國先普遍啫!我d竹星表姐,都無坐月,生完10日自由了

已刪除用户

回覆樓主:

子爵府

回覆樓主:

一陣男老闆,聽完女性生完bb唔洗坐月,大大聲同女下屬講,洗咩攞假前4後6,人地柏芝唔洗坐月。

hellohelloruby    發表於 18-12-18 12:41

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

厲害

大宅

tingtingalex 發表於 18-12-18 12:25
一陣男老闆,聽完女性生完bb唔洗坐月,大大聲同女下屬講,洗咩攞假前4後6,人地柏芝唔洗坐月。
...

我舊老闆真係講過,未婚產子的女性僱員係唔應該有有薪產假,有女同事提醒佢,產假係每個女性都有的權利,我舊老闆仲死撐「我唔認同。。。」
無言。。。

首頁

尾頁

跳至