自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

熱血勳章

經過幾年牙醫嘅悉心照顧,我女今日拆咗牙箍啦!

真係好開心,因為我都係咁,但當年遇唔到一個咁好嘅牙醫,下一步就係繼續用retainer固定個形。。。

真係好欣慰。。。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

stopstop 發表於 18-12-18 18:30
經過幾年牙醫嘅悉心照顧,今日拆咗牙箍啦!

真係好開心,因為我都係咁,但當年遇唔到一個咁好嘅牙醫,下一 ...

幾好喎
不要從別人的嘴裡去認識我

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

請問箍咗幾耐?

男爵府

回覆樓主:

整齊左好多

大宅

熱血勳章

tsung 發表於 18-12-18 19:21
請問箍咗幾耐?

都超過兩年㗎

tsung    發表於 18-12-18 21:17
我個囡囡7月24日出世啦~ 24/7 : 3.58kg, 49cm 25/8 : 4.93kg, 57cm 30/8 : 5.25kg 25/10 : 7.58kg, 61.5cm 17/11 : 7.85kg, 66cm 20/12 : 8.6kg 2/2 : 10kg, 70cm 2/16 : 9.485kg, 70.5cm 7/5 : 11kg, 80cm 3/11 : 12kg, 85cm 29/4 : 13.5kg, 85cm

大宅

熱血勳章

龍貓車 發表於 18-12-18 19:22
整齊左好多

最重要係倒及嘅問題解決咗,我因為呢樣而從細好自卑。。。
我個囡囡7月24日出世啦~ 24/7 : 3.58kg, 49cm 25/8 : 4.93kg, 57cm 30/8 : 5.25kg 25/10 : 7.58kg, 61.5cm 17/11 : 7.85kg, 66cm 20/12 : 8.6kg 2/2 : 10kg, 70cm 2/16 : 9.485kg, 70.5cm 7/5 : 11kg, 80cm 3/11 : 12kg, 85cm 29/4 : 13.5kg, 85cm

子爵府

BK Milk勳章

stopstop 發表於 18-12-18 19:28
都超過兩年㗎

咁你個面型有無尖過之前

象牙宮

2024年龍年勳章

真係好開心,因為我都係咁,但當年遇唔到一個咁好嘅牙醫,下一 ...

親戚個仔當年唔肯搵牙E,佢阿媽也由佢,依家近20歲,講嘢唔清楚,幾大影響。

伯爵府

2018復活節勳章

can u share price and need how long?
and it s u or ur kid?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

貴唔貴! 要搵定!
放下自在

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我仔cool左半年,仲有排
恭喜成功

子爵府

希望你唔好介意,我覺得還差一點點,可以再好d!
正常牙齒的中線會對正人中,下排牙齒可以再拉入一點,外觀上會更好看!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

恭喜你呀

禁止訪問

回覆樓主:

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

箍幾年都好耐,恭喜你甩箍

子爵府

請問佢點樣處理倒夾牙?

禁止訪問

禁止訪問

水晶宮

好好吖
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

子爵府

虎到金來勳章

回覆樓主:

中線唔齊啊,呢個係箍牙最基本要做到架

首頁

尾頁

跳至