潮流時尚

跳至
[飾物] 鑽戒2揀一

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

Jm 們覺得邊隻靚啲呀? 價錢相差唔係好多,選擇困難呀

Update : 我行過隔離鋪,見到另外兩隻都好靚,大家覺得邊隻最好,我揀唔到呀!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

珍珠宮

我會揀中指果隻

水晶宮

2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

中指

男爵府

2019新春慶豚圓

中指

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

中指

伯爵府

2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我鐘意中指果隻

大宅

我都覺得中指嗰隻好特別,成隻chaumet咁呀!

wcpcelia    發表於 18-12-27 15:35

大宅

之但係四手指嗰隻睇落又好大粒好閃咁

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

中指

伯爵府

2019勳章 陪月勳章

中指個款靚

侯爵府

janicewong888 發表於 18-12-19 22:55
Jm 們覺得邊隻靚啲呀? 價錢相差唔係好多,選擇困難呀

中指

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章

我鐘意中間
因爲我都有隻水滴
不過無你甘型同大

伯爵府

水滴靚。

圓形枱面太大,好明顯係拼石,冇咁靚。

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

中指
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊