自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

非關勳章,想介紹憶蓮新歌<沙文>,歌曲同 mv 同樣震撼 。。。

https://m.youtube.com/watch?v=IlZ6mPENFk8

大宅

回覆樓主:

我最鐘意嘅兩個組合,竟然因為林憶蓮合作。不過我麻麻地首歌,聽多幾次,睇下會唔會覺得好聽。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

cnicky 發表於 18-12-20 22:50
我最鐘意嘅兩個組合,竟然因為林憶蓮合作。不過我麻麻地首歌,聽多幾次,睇下會唔會覺得好聽。
...

今日首播,我一聽就鐘意。 佢之前嘅<蓋亞>帶我入另一個音樂空間,希望今次<0> 有同樣驚喜, at least 第一首已經震撼到。

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

首頁

尾頁

跳至