懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

產檢醫生幫我book左冼世源照結構,但網上好多冼醫生既差評,好擔心。。。。
有冇jm搵過冼醫生照結構可以俾d意見(emoji)(emoji)

大宅

Christpig 發表於 18-12-21 11:21
產檢醫生幫我book左冼世源照結構,但網上好多冼醫生既差評,好擔心。。。。
有冇jm搵過冼醫生照結構可以俾d ...

我都係佢幫我照。

大宅

我覺得佢都ok,好多人睇,等得又耐。

複式洋房

yukicheung0901 發表於 18-12-21 11:26
我覺得佢都ok,好多人睇,等得又耐。

其實我係見好多jm話佢態度差,無耐性同黑面。。。。所以驚囉。。。。
等得耐d我ok既
咁你覺得佢態度ok嗎? 照得仔唔仔細?

複式洋房

我都照左,其實幾好,我老公都ok 佢。不過我等緊時一個媽媽出來話佢串串共,我諗睇人掛

大宅

Christpig 發表於 18-12-21 11:29
其實我係見好多jm話佢態度差,無耐性同黑面。。。。所以驚囉。。。。
等得耐d我ok既
咁你覺得佢態度ok嗎? ...

我照咗3次都照唔到bb塊面,佢都有小小黑面,佢冇出聲,之後約咗過2日照。上網睇佢就好多間醫院都有挂名,又多手術。算係咁喇。

男爵府

冇必要唔好搵佢

複式洋房

我照結構冇搵佢,但搵佢做過一次超聲波檢查出證明信,感覺都幾唔錯,不過就真係等得耐,預約時間準時到達,但都要等成個鐘至見到醫生

子爵府

book左有擔心就改啦

大宅

我全部產檢同結構都係佢做,佢都細心check, 雖然有時要等得耐(因為佢要係醫院趕返來),但我覺得佢檢查我安心,因為朋友細妹個b, 當年係佢照到有心漏,但出面好多醫生都照唔到。我早期懷孕,同一日係政府照同冼醫生照,政府照唔到,但佢照到個疑似胎囊。

洋房

上個月佢幫我照結構,唔推薦,感覺好hea同埋問多2句都冇耐性答

複式洋房

今日剛畀佢照完結構,可以搵第二個就揀第二個

我地一家三口入去(大仔5歲),大仔係電視見到bb好開心,講左兩句我見到bb呀,點知佢鬧我個仔:你而家係observe, 唔係畀意見,再嘈請你出去。之後我地全家都唔出聲,就算佢同我地講bb情況我都無答佢。照完之後老公問佢野又答到一舊舊。我就叫老公唔好再問。之後走我地專登勁唔該兼拜拜姑娘,故意無視佢。

PS. 佢全程仲要將手臂枕係我大脾,講真我覺得唔舒服

首頁

尾頁

跳至