網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2018復活節勳章 醒目開學勳章

2部用途一樣嗎?請指教。

象牙宮

windymama 發表於 18-12-21 12:10
2部用途一樣嗎?請指教。

我二者都有。
光波是禮品, 坏了扔了。

部分是相同。

氣炸 :
不占地方。
易清洗。
輕身。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

男爵府

333s 發表於 18-12-21 14:13
我二者都有。
光波是禮品, 坏了扔了。

請問氣炸是什麼牌子,有沒有好推介,見好多品牌不知邊個好。

象牙宮

windymama 發表於 18-12-21 14:22
請問氣炸是什麼牌子,有沒有好推介,見好多品牌不知邊個好。

隨便1个都得。平, 貴都差不太遠。

或選中那些, 再幫你挑選一个。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

男爵府

333s 發表於 18-12-21 19:37
隨便1个都得。平, 貴都差不太遠。

或選中那些, 再幫你挑選一个。

呢2款好多人用,唔知邊款會好點,另外會唔會好大煙。

象牙宮

windymama 發表於 18-12-23 12:32
呢2款好多人用,唔知邊款會好點,另外會唔會好大煙。

我用紫色。無煙。
好用。 肉串, 鷄, 魚, 虾, 薯, 烤餅............ 反正每日, 整餸工具之一。
整脆花生。

鍋別浸水。洗好抹干。 鍚紙鋪地, 好D。
我浸水 2天 , 生秀了, 不影響操作。

最近幫家人淘紅心。栗子烤15分钟

理性討論交流者。

男爵府

333s 發表於 18-12-23 13:51
我用紫色。無煙。
好用。 肉串, 鷄, 魚, 虾, 薯, 烤餅............ 反正每日, 整餸工具之一。
整脆花生 ...

多謝你解答,唔該哂

別墅

呢度最多人就係用呢隻山本,你可以參考一下
Btw, 呢間鋪自己有張60蚊coupon, 記住撳左張coupon先好落單 !!!
https://detail.tmall.com/item.htm?id=557237907252

男爵府

卡邦尼意粉 發表於 18-12-23 23:42
呢度最多人就係用呢隻山本,你可以參考一下
Btw, 呢間鋪自己有張60蚊coupon, 記住撳左張coupon先好落單 !!! ...

如果拎左coupon係咪199,見立即拍減39,即點樣,我唔係好識淘

別墅

回覆 windymama 的帖子

如果用App打開既話, 價錢附近有粒制叫"領券", 撳左就會攞到coupon,
如果用電腦打開既話, browser既右手面有一條黑色既直條, 入面有粒"¥"制, 拉鼠標過去撳下佢就會見到間鋪有咩coupon攞

男爵府

卡邦尼意粉 發表於 18-12-26 19:06
回覆 windymama 的帖子

如果用App打開既話, 價錢附近有粒制叫"領券", 撳左就會攞到coupon,

男爵府

333s 發表於 18-12-23 13:51
我用紫色。無煙。
整脆花生 ...

你紫色果個用左幾耐?幾L?夠放一隻普通size雞?

象牙宮

氣炸煱。。。

crystal174 發表於 19-1-5 02:51
你紫色果個用左幾耐?幾L?夠放一隻普通size雞?

2017  订单号: 5187099941072937  

3.5L, 1只雞, 當然足夠啦。  (小家庭) 
烤時, 想皮均勻, 轉動雞。
你搜索下: BK 我曾經 po 過。  當年我初嘗試 "新品牌"。
缺點: 温度不够高!再看評估: quality drop.

性价比高 尔曼同 grade inSIDER/英士达,韩国KDINZ,科帅

紅心,
美的。也可以。
巧康 (廣東)有事退。 運費平好多。也方便D。

理性討論交流者。

象牙宮

2nd choice :

1. 找功率大, 1200w-1500w
2. 廣東省生產。

理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至