夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

TropyC 發表於 18-12-24 14:43
就算佢現在回頭, 你真的能接受嗎? 以後就可以當無野發生過嗎? 表面上回頭, 實質上無斷....到時咪仲傷.... ...

講得好啱,之前原諒過老公,但最近發現又固態復萌,應該係同一個女人,仲藕斷絲連。

老公厄我返工,實質同人出去過夜 (佢份工要返night shift),仲好有心思咁book哂酒店,過澳門,食好野,但就同我講返工好忙,好攰。

我而家懷孕8個月,呢幾日都唔知喊左幾多次。。。仲好迷惘,唔知點做

大宅

Angel_2 發表於 18-12-25 08:19
講得好啱,之前原諒過老公,但最近發現又固態復萌,應該係同一個女人,仲藕斷絲連。

老公厄我返工,實質 ...

男人真賤,我老公早排有病,成日叫我陪佢聽講座,我要返工怎可以,他心情吾好及悶,咁啱微信有女人搵佢,佢又做左對吾住我的事!我要佢選!如選佢,我搬走,他朝生老病死也不會理佢,實在太多賤人

別墅

natalieleung 發表於 18-12-25 16:31
男人真賤,我老公早排有病,成日叫我陪佢聽講座,我要返工怎可以,他心情吾好及悶,咁啱微信有女人搵佢, ...

我為左BB,唯有選擇再原諒老公一次。

其實係好傷心,我有佢嘅偷食證據,佢都可以講大話,仲話我唔信任佢,check 住佢。

樓主趁早發現,又未有小朋友,可以好好認真同你同枕係咩人,及早離場,揾返個真正愛你,對你好嘅男人。

大宅

Angel_2 發表於 18-12-25 17:21
我為左BB,唯有選擇再原諒老公一次。

其實係好傷心,我有佢嘅偷食證據,佢都可以講大話,仲話我唔信任佢 ...

之前原諒一次女太細,現長大了,老公說不愛了,我要揾屋搬

別墅

natalieleung 發表於 18-12-25 17:23
之前原諒一次女太細,現長大了,老公說不愛了,我要揾屋搬

真係會好傷心,畢竟一齊咁多年,點解話唔愛就唔愛?

好想老公快d冧清楚,為左BB,為左我地屋企,快d同出面個女人斬纜,唔好再藕斷絲連。

你都要堅強,一個人帶住個女,都唔容易,加油呀!

大宅

Angel_2 發表於 18-12-25 18:41
真係會好傷心,畢竟一齊咁多年,點解話唔愛就唔愛?

好想老公快d冧清楚,為左BB,為左我地屋企,快d同出 ...

我同佢31年情都係咁,女21我要放手

大宅

babyjane09 發表於 18-12-22 12:52
我同老公拍拖13年,結左婚八個月,岩岩發現佢有外遇,佢聲稱只係一齊左兩個月,佢好堅決要同我離婚,原因係 ...

一個人變左心,莫講男人定女人,都好難回頭。佢今日可以走得咁決絕,就算畀你留到,他朝佢都會走。與其花氣力喺佢身上,不如留返啲尊重畀自己,增值自己一定要活得比佢好。

洋房

sugerlucy 發表於 18-12-24 10:16
其實你除左對自己好啲唔好再比佢拖垮情緒之外,基本上你無咩做到,呢個男人對左你咁耐原來都唔係想同你行 ...

講得好岩!支持你!放手吧

複式洋房

我同老公拍拖13年,結左婚八個月,岩岩發現佢有外遇,佢聲稱只係一齊左兩個月,佢好堅決要同我離婚,原因係 ...

痛苦還想來做什麼,不如乾脆簽字,襯後生走人啦

大宅

回覆樓主:

當初點解結婚?拍拖13年先結婚?
係咪樓主迫婚先結得成

大宅

我經歷過你所經歷的,依家走岀來了。
有咩可以隨時同我傾。
你有我地陪住你(emoji)

男爵府

回覆 babyjane09 的帖子

既然佢都己經唔愛你,就無謂再無自尊地想佢回心轉意。明白要你放下一段十多年既感情係好難,但呢個只係一個過度期。你無乜野可以做,因為再做什麼都沒有用。只能讓時間去沖淡一切。

珍珠宮

開心吸收勳章

首先,結婚係大家共識還是逼婚先?如果係後者,段估拍咗13年拖先結,除咗為生仔就係佢本人都唔多願結,只係叫做有個交代而已,所謂「合久必分」,拍拖太耐而唔結婚就盡量唔好結啦!

而家只係結婚八個月就咁堅決離婚,咁似乎第三者的確比妳對佢更重要,妳應該及早清醒吧!因為男人大部份唔會為一個逢場作興嘅女人去放棄一段咁耐嘅感情,除非佢逼於無奈或忍無可忍。

佢並唔係HEA妳,而係想妳心息吧,雖然佢自己唔想都同妳結婚真係錯咗呢一步,不過長痛不如短痛啦,呢個時候仲分埋居,都冇咩機會可以挽救到,而家俾妳知道咗,點都好過有咗BB先知來得好。

雖則佢哋一齊咗八個月,但係仲未計蘊釀期,分分鐘妳未結婚前已經曖昧緊呢!而佢都坦白承認而唔係去掩飾,咁佢都係放咗真感情去第三者身上了。

JM放手啦!

百花叢裡過,片葉不沾身。

首頁

尾頁

跳至