意見反饋
義工

想生BB 今日: 58|主題: 99404

準備去送子做ivf

複式洋房

國民生產總值:143

2019勳章

岩岩今日約咗agent講解一輪,原來事前好Q多嘢要做
咁岩其中一樣要抽血驗卵quility?! AMH
佢寫話嚟M頭1-3日去抽血驗,但今日岩岩M4,agent話唔差太多都可驗咗先,點知結果好似有D落差
pmol/L 得7.9 (正常report寫22-67.9)
ng/mL 得1.1 (正常應該3.1-9.5)
唉~ 咁系米好大幾會少卵呢
report未send過去台灣嗰比醫生睇
有冇同路JM有類似經驗? thanks

王國熱話
【快閃優惠】永安全線機票滿$1,500減$150!(...
[有時去旅行唔駛好貴嘅] 歐洲Free Local Tour...
HK Express 飛峴港 一千蚊有找!
中文版韓國地圖App面世

大宅

國民生產總值:1393

teteru 發表於 18-12-22 15:24
岩岩今日約咗agent講解一輪,原來事前好Q多嘢要做
咁岩其中一樣要抽血驗卵quility?! AMH
佢寫話嚟M頭1-3 ...

我都喺送度做ivf,send咗report俾醫生睇先,佢會根據你既report去配合適合你既療程。

複式洋房

2019勳章

christycsm 發表於 18-12-22 15:43
我都喺送度做ivf,send咗report俾醫生睇先,佢會根據你既report去配合適合你既療程。
...

thank you你~ 個report好似未系最差,但又麻麻
今晚send過去先

大宅

國民生產總值:1393

teteru 發表於 18-12-22 17:36
thank you你~ 個report好似未系最差,但又麻麻
今晚send過去先

唔好諗到咁差,努力呀! [/smi

別墅

國民生產總值:543

如果個數真係比較低,咁就要有準備要做多次先草夠胚胎,
不過而家有埋ERA呢個技術,我諗都會增加個成功率~
加油~~

複式洋房

國民生產總值:284

尖沙咀個度唔係agent黎架,我睇名牌都係諮詢師

複式洋房

2019勳章

回覆 qq0330 的帖子

我記得上次化學咗,之後有照過宮,醫生話正常冇嘢而家都怕少卵

複式洋房

2019勳章

回覆 tampopo720 的帖子

e~ 真系冇留意喎。我見佢都係講解D大路嘢

別墅

國民生產總值:543

回覆 teteru 的帖子

最緊要係明成個模式係點咪得XDD

翡翠宮

國民生產總值:79759

HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

teteru 發表於 18-12-25 18:48
回覆 qq0330 的帖子

我記得上次化學咗,之後有照過宮,醫生話正常冇嘢而家都怕少卵

一切順利

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.