故障報告

跳至

首頁

尾頁

子爵府

呢個星期經常上唔到bk,不停伺服器錯誤,已剷app再裝都係咁

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 爸B勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

您好,請問此問是否每次使用bk app時都會發生?會否某個時段才會經常遇到?

另請問您遇到此問題時是使用流動數據還是wifi?會否使用兩者都遇到此問題?

謝謝!

子爵府

國務專員 發表於 18-12-24 11:45
您好,請問此問是否每次使用bk app時都會發生?會否某個時段才會經常遇到?

另請問您遇到此問題時是使用流 ...

請問此問是否每次使用bk app時都會發生?
))最近一星期開始用bk app時發生,特別是在自由廣場點選"最新"帖文時就load 唔到,一直顯示-伺服器錯誤

會否某個時段才會經常遇到?
))昨日星期日全日load 唔到,直接晚上11點後入得返,其他日子就不定時

另請問您遇到此問題時是使用流動數據還是wifi?會否使用兩者都遇到此問題?
))兩者都試過都有問題
Hi

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 爸B勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

karen508hk 發表於 18-12-24 12:02
請問此問是否每次使用bk app時都會發生?
))最近一星期開始用bk app時發生,特別是在自由廣場點選"最新"帖 ...

收到,我們會通知技術部了解及跟進。

如需要進一步資料,我們會稍後聯絡您。謝謝!

大宅

回覆樓主:

我也是本星期不時上唔到,已用家中wifi

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

花花大姐 發表於 18-12-28 22:53
我也是本星期不時上唔到,已用家中wifi
你好,請問是否出現上述同一情況 ? 謝謝 !

大宅

特派員 發表於 18-12-31 10:04
你好,請問是否出現上述同一情況 ? 謝謝 !

是,每每溜灠到第4頁左右,就再無法loop

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

花花大姐 發表於 18-12-31 14:26
是,每每溜灠到第4頁左右,就再無法loop

你好,請問是否只出現於點按【最新】後,再轉頁時都出現緩遲 ? 如停留在【全部】瀏覽頁面,會否有改善 ? 謝謝 !

大宅

特派員 發表於 18-12-31 15:16
你好,請問是否只出現於點按【最新】後,再轉頁時都出現緩遲 ? 如停留在【全部】瀏覽頁面,會否有改善 ? ...

即唔可以按[最新]??

管理員

花花大姐 發表於 18-12-31 15:47
即唔可以按[最新]??
只是想了解有關情況而已。

首頁

尾頁

跳至