自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

天珠殿

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有時候反而諗返工仲充實d,放咁多日假都冇野做,出街又冇地方想去,有冇jm有同感

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

FiFiMa    發表於 18-12-23 16:44

侯爵府

喺屋企休息下,俾自己靜下,係一種高品質嘅身心休息~

qoo888    發表於 18-12-23 16:58

珊瑚宮

yanyan-mummy 發表於 18-12-23 15:39
有時候反而諗返工仲充實d,放咁多日假都冇野做,出街又冇地方想去,有冇jm有同感
...

冇同感,街早唔想去,匿係家好正吖!

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

放假好爽皮 充實到不得了
做運動、執下屋、約朋友聚會食飯

翡翠宮

yanyan-mummy 發表於 18-12-23 15:39
...

咁你自己唔搵節目

大宅

...

番工係好充實, 但勁忙呢! 我捱左好耐終於等到放假! 邊樹都吾想去! 只想瞓食瞓食瞓食.....無限loop!

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

在家千日好

可以係屋企煲劇, 上網, 上BK, 甚至坐係度發呆

開心過返工1000倍

侯爵府

回覆樓主:

悶好過返工啦

男爵府

2019新春慶豚圓 親子王國15週年勳章

要陪屋企人,執下野,休息下,一d都冇悶嘅感覺。

天珠殿

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

tkop 發表於 18-12-23 15:56
咁你自己唔搵節目

就係搵吾到節目先覺得悶嘛

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 DHA勳章

回覆樓主:

我都鐘意返工
主 賜 平 安

象牙宮

...

一時時'

Poyau    發表於 18-12-23 16:43
幸福可以好簡單

大宅

回覆樓主:

放得好爽呀
日日煲劇煲到天昏地暗,肚飽出去食野,食飽就訓到自然醒。

天珠殿

ecling 發表於 18-12-23 16:35
我都鐘意返工

又吾係話好鐘意返工既,不過好似有d細藝咁囉

象牙宮

回覆樓主:

放鬆休息吓

男爵府

非常想喺屋企發呆一日,但無可能

侯爵府

我都鍾意返工,舊年新年放咗9日,悶到飛起,今年聖誕我無攞AL,都有4日連續放,已經足夠。

侯爵府

SandyKL 發表於 18-12-23 15:56
冇同感,街早唔想去,匿係家好正吖!

到處都系人,見到都暈,去厠所又要排一餐
活在當下

水晶宮

...

冇其他興趣咩

首頁
12345...6

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊