自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

suetchingBB 發表於 18-12-23 19:36
你又換左頭像?

又被你發現
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

寶石宮

2024年龍年勳章

櫻花bb 發表於 18-12-23 16:48
好耐未試過星期日出銅鑼灣,而家身處皇x堡,想去個洗手間姐,層層都咁多人,排咗成10分鐘,前面都仲有超過1 ...

幸福可以好簡單

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

suetchingBB 發表於 18-12-23 19:36
你又換左頭像?

但我睇自己留言個頭像冇轉架
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

男爵府

美之選468 發表於 18-12-23 16:56
香港地哪裡也不少人呀 ! 尖沙咀,荃灣,灣仔,元朗....根本找不到少人的地方。
...

仲有屯門呀,行都行唔到

版主

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 趣教勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

alicialee1210 發表於 18-12-23 20:03
但我睇自己留言個頭像冇轉架

要F5呀,記憶體要更新架

象牙宮

2024年龍年勳章

好耐未試過星期日出銅鑼灣,而家身處皇x堡,想去個洗手間姐,層層都咁多人,排咗成10分鐘,前面都仲有超過1 ...

工展會期間,年年都多人。

禁止訪問

伯爵府

tst都係

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章

香港人多,厠所其少,所以排厠所真係10幾分鐘以上,慘過咩

侯爵府

畀面勳章

回覆樓主:

剛駛過西九通西隧,出尖沙咀出口勁 塞車, 車龍排到差不多南昌站。

伯爵府

我而家盡量有咩買有咩食放假前做晒

男爵府

mmya 發表於 18-12-23 17:05
廁所真係超多人排㗎, 沙田新城市直頭整咗d蛇餅嘅圍欄係排去廁所的 !

我剛剛系沙田新城市。。哇 勁多人。。都唔想行 吃完飯就走了

珍珠宮

回覆樓主:

所以我都唔明白點解啲信用卡成日整逢五六日有特別優惠, 應該整一至五至有優惠!

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

stagea 發表於 18-12-23 19:46

哦...認真講事實
咁你自己又有咩見解?好高深?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我已經少左出街了

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

ChingYee123 發表於 18-12-23 20:27
咁你自己又有咩見解?好高深?

無見解,不高深。。。

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

VenusSasa 發表於 18-12-23 20:25
我剛剛系沙田新城市。。哇 勁多人。。都唔想行 吃完飯就走了

沙田 一向爆多人

男爵府

其實香港地人多就梗ga la,
加上呢排又多假期咪仲誇張low

水晶宮

lavender_baby 發表於 18-12-23 19:59
星期日嘅皇室堡係工人姐姐大本營黎架,佢哋成日喺廁所化妝,之前試過又係落雨佢哋直頭坐曬喺GU入面啲櫈度ga ...

頭先已親歷其景

水晶宮

Sumyeema1 發表於 18-12-23 20:08
工展會期間,年年都多人。

未試過工展會期間出銅鑼灣,今日終於見識到有幾多人

首頁

尾頁

跳至