自由講場

跳至

首頁
23456...8

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章

hfl2000 發表於 18-12-23 17:49
2018快將過去了,有d感觸,有d好奇,類似想做個實驗,純粹單靠網上接觸,其實大家對我有無印象呢?會覺得我 ...
無印象。我蒲左十幾年,我估都冇人對我有印象,因為我唔多開舖同少回應。

用戶要求終止服務

大力大力 發表於 18-12-23 19:07
我唔敢想像, 我出個post 是這標題~

一定尖酸刻薄,幾難聽都有~

你紅丫嘛
hey yo hey yo hey hey yo hey yo hey

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

大力大力 發表於 18-12-23 19:07
我唔敢想像, 我出個post 是這標題~

一定尖酸刻薄,幾難聽都有~

原來你對自己喺bk既形象係咁差咁無自信呀?咁你其實都應該試吓開返個topic問啦,睇吓會否極速變hit?咁如果有jm話對你零印象,你會否覺得好驚訝/覺得佢講大話呀

禁止訪問

回覆樓主:

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

hfl2000 發表於 18-12-23 19:10
原來你對自己喺bk既形象係咁差咁無自信呀?咁你其實都應該試吓開返個topic問啦,睇吓會否極速 ...

對自已印象非常良好~

而是這裡有些人對人不對事,下下追著人咬,仲要連家人都針對埋~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

油麥麥 發表於 18-12-23 19:15
so funny topic
藍爵士身份,即資深會員,恕我笨拙,對妳無乜印象,no comments
...

乜原來我都算係資深會員啊?我用開app,無乜點用website,所以都無理過呢d嘢,咁最大係咪珊瑚宮呀?(因為見“大力”個銜頭係呢個)

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

hfl2000 發表於 18-12-23 10:43
咁自打咀巴果d,你係記得佢個網名?就算個名係非常普通,就算換咗頭像你都依然記得嗎?
...

講得多會記得架

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 熱血勳章 畀面勳章

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

hfl2000 發表於 18-12-23 18:49
竟然有趣有趣呢個topic我以為無乜人會留意,仲以為無乜可閱價值添,咁係咪因為對你有 ...

我咁撓去旅遊版、見你分享,所以記得,個邊少有呢類分享

珍珠宮

我愛Corina 發表於 18-12-23 18:19
成日浦會記見到,會記得見過

你對我有冇印象

禁止訪問

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

Wingwingm 發表於 18-12-23 18:50
吹水呢d野,吹完就散,唔使上心
軍嘈,merry Xmas btw
...

係呀!吹下水又一日!

Wingwing 聖誕節快樂

琥珀宮

我係c奶 發表於 18-12-23 19:29
你對我有冇印象

有!你係C奶

講下笑

珍珠宮

珍珠宮

stagea 發表於 18-12-23 19:32
有!你係C奶

我對你有印象喎,

琥珀宮

tkop 發表於 18-12-23 18:56
正常應該冇人記得

記得你喎⋯⋯認字特警

珍珠宮

stagea 發表於 18-12-23 19:32
有!你係C奶

你頭像點解變成大力仔嘅?

禁止訪問

琥珀宮

我係c奶 發表於 18-12-23 19:33
我對你有印象喎,

係?!

我記得你有個女

琥珀宮

我係c奶 發表於 18-12-23 19:34
你頭像點解變成大力仔嘅?

唔係掛、我唔想喎

我係軍曹

首頁
23456...8

尾頁

跳至