想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

你地等緊過台灣嘅時候有咩做?
我呢排日日係屋企做workout,希望養好啲個身體,之後過去擺胎

大宅

hellobbbaby 發表於 20-3-31 16:05
你地等緊過台灣嘅時候有咩做?
我呢排日日係屋企做workout,希望養好啲個身體,之後過去擺胎:fortu ...

我都等緊放胎,宜家都係做下運動,食下中藥,針灸,好想疫情快D完

複式洋房

Taylor1222 發表於 20-3-31 17:02
我都等緊放胎,宜家都係做下運動,食下中藥,針灸,好想疫情快D完
...

已經成功生B,免費送出, 有20 排,即係200 粒。想要的pm 俾地址我,我平郵寄出。祝福大家。

大宅

Angelcatb 發表於 20-4-5 12:28
已經成功生B,免費送出, 有20 排,即係200 粒。想要的pm 俾地址我,我平郵寄出。祝福大家。

...

已pm, tks

複式洋房

...
恭喜曬
你係睇邊個醫生?

別墅

回覆 Angelcatb 的帖子

恭喜哂啊,祝福各位送子鳥JM都一樣順利

複式洋房

...

pm u, thx

大宅

hellobbbaby 發表於 18-12-24 18:44
見送子鳥D post 散收收咁, 有去/想去送ge JM一齊係到分享下~BTW Merry Christmas
...

Hello
我係睇送子鳥王醫生的
請問有無送子鳥WhatsApp group 可以加入呢?

民房

做IVF不是一件易行嘅事,just sharing, 我是高齢人士 ,在港做左幾次IVF 不成功,真係好失望,想放棄。後來無意之中找到送子鳥香港辨事處聽下他們的簡介而且有朋友也在送做IVF bingo 左,後來送既資詢師電郵給我,大家都係香港人,比較有信心。後來決定去送試多一次,我選了新竹個間同王醫師,新竹個間大堂好似art center , 之後資詢師師接見我再仔細講解IVF 內容,他們都有提議我先做其他測試,但一點壓力都無,只係大家分析,還給我時間考慮。最後見到王醫師,他很nice, 亦分析我個case , 有時有些國語不明白,資詢師立即翻譯。
整個過程舒適。
最後我都bingo , 現在五個多月,IVF路程不易,大家要加油💪🏻。

別墅

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
恭喜晒你!! 做IVF真係唔容易,仲要做嘢又要諗藉口請假, 不過去親送子鳥都有種親切嘅感覺
有時我個諮詢師唔係到會有另一個廣東話諮詢師熱心幫手,佢地個個都好專業
大家加油! 我相信好快就可以過台灣繼續療程!!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊