嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

好媽媽勳章

其實我都去左 1x 次, so far 都無咩樹 .....
不過個時係 combi , 是但啦 !

但今次用 quest 仲係 hb 第一次自己帶女去
真係唔想有咩閃失 lor mouth:

仲有我 fd 之前係入面做 cs , 真係有大 6 人會
丙車, 佢未必係偷埋出黎 ..... 不過會借黎用下 ,
唔 g 推左去邊要你自己搵餐 c 甘 lor

原帖由 Stepy 於 09-4-22 09:55 發表

咁啱嘅, 我哋都係23/4去 (因阿b2歲生日), c6話咗買條錬lock住存車啦... 其實條錬又輕lock咗又安心啲, 都冇壞呀....

大宅

我兩年前帶兒子去廸士尼時差點給人取去BB車,好彩我們及時回去取車,否則自己帶去的BB車便給其他人取走。

我們玩小飛象時把BB車泊在BB車停泊區,玩完回去取車時竟見到有一個小孩坐在我們的BB車上,側邊有幾個國內同胞,準備待小孩坐好後便推車離開,於是我們趕快走近告訴那些人那BB車是我們的,他們竟說以為泊在BB車停泊區內的BB車都士樂園免費借給遊客使用的,所以便隨便讓小孩坐上使用。雖然我不相信他們是真的無意取走BB車,但也沒有向他們追究,只取回自己的BB車便繼續其他活動。

所以如自己帶車也要小心看管。

大宅

係架, 睇起上黎好似好安全, 不景有太多外來遊客, 都係要自已看住架車好d, 有d泊車區係有工作人員, 不過, 佢又點會理你架車係邊過. 帶車主要係方便去同回程, 果段路真係好甘架.

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

自己帶好d..bb坐慣自己車,搵架陌生車比佢坐,可能佢唔多舒服~

男爵府

畀面勳章

Yes,
原帖由 conniecheung 於 09-4-25 15:09 發表
自己帶好d..bb坐慣自己車,搵架陌生車比佢坐,可能佢唔多舒服~

大宅

我租車都俾人攞咗!但行到最入,雖然出返租車處可攞返,但又唔想嘥時間,同已經五點幾,所以索性抱住亞B, 我覺得D人唔係攞錯囉!係無租車攞我嗰架,如果唔係點泊車處無晒車吖! 越諗越激氣!

禁止訪問

男爵府

自己帶,加單車鎖。

首頁

尾頁

跳至