派對情報

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

岩岩經尖咀就落左去睇下,今年有無新款~
終於訂左個貝兒公主 3D比亞囡,不過師傅話今年咩都貴左,佢地已經加左價~
$450 (2磅) 自帶公仔減$40 , 另外每加一磅加100蚊,今年訂左朱古力加MANGO生果!
好期待呀~

子爵府

醒目開學勳章

請問有冇地址?

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 Imagist 於 09-4-21 04:14 發表
請問有冇地址?

山林道 10號a2舖 23171755

洋房

原帖由 Imagist 於 09-4-21 04:14 發表
請問有冇地址?

我噚晚order 5 pounds 3D cake.
Address : 山林道10號A2舖

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 sit_karen 於 09-4-21 12:36 發表

我噚晚order 5 pounds 3D cake.
Address : 山林道10號A2舖

HI, 尋晚可能撞到個果係你渦~你都係訂貝兒~

大宅

Are their cakes taste good? Wanted to order a 3D cake too, can anyone share your opinion?

男爵府

我都定咗一個3磅3D高達頭,26/4生日會,係sponge cake, mango mousse with mango & strawberries.

大宅

啱啱想問大家, 楓葉個電話tim!!
就見到妳哋個post...

我都問咗, 佢話這2個wks D order full晒啦!!
好彩, 我係過2個wks先要...
所以大家想訂, 都係早D去訂啦!!
我係開心CarCar...
我最鍾意係車車

大宅

Don't forget to post the picture of the cake later, sounds delicious with mango mousse, the filling i want to order too....

How many LB did u order?

原帖由 linchan 於 09-4-22 12:57 發表
我都定咗一個3磅3D高達頭,26/4生日會,係sponge cake, mango mousse with mango & strawberries.

男爵府

原帖由 JSJ 於 09-4-23 23:33 發表
Don't forget to post the picture of the cake later, sounds delicious with mango mousse, the filling i want to order too....

How many LB did u order?

3 lbs

男爵府

2018復活節勳章 醒目開學勳章

月初訂左個melody上星期食左個個都話正 ,士多啤梨+mango

男爵府

maggielau0705,
Hello, 記得我嗎? 上次搵你幫我個女做富貴貓 Banner 果個呢! 唔該晒, 好靚呀! (乘機幫你賣廣告, 老友嗎? )
楓葉加左咁多O既? 我二月時仲係 $170/lb. 不過咁, 依家反而訂大D就抵D? 之前我訂4 LB 即$ $680, 咁如果依家新價咪 $650? 我上次訂4 lb 真係唔夠食, 早知聽你話訂大D啦!
你下次 post 個 cake & banner D 相上黎睇O下啦!
祝有個好好好好玩O既生日 party!
0203Ma
原帖由 maggielau0705 於 09-4-21 01:40 發表
岩岩經尖咀就落左去睇下,今年有無新款~
終於訂左個貝兒公主 3D比亞囡,不過師傅話今年咩都貴左,佢地已經加左價~
$450 (2磅) 自帶公仔減$40 , 另外每加一磅加100蚊,今年訂左朱古力加MANGO生果!
好期待呀~ ...

大宅

我都想去訂個俾個仔,可惜佢無網址,唔知訂咩款好,有無邊度可以睇到佢的3D蛋糕款? 30-40人要訂幾大個呢?

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 0203Ma 於 09-4-25 18:36 發表
maggielau0705,
Hello, 記得我嗎? 上次搵你幫我個女做富貴貓 Banner 果個呢! 唔該晒, 好靚呀! (乘機幫你賣廣告, 老友嗎? )
楓葉加左咁多O既? 我二月時仲係 $170/lb. 不過咁, 依家反而訂大D就抵D? 之前我訂4 ...

好呀~我等緊d靚相,就開始設計亞囡個banner啦~
到時比你睇~
5磅d人都覺得未夠,食完仲想食~哈哈~

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 JSJ 於 09-4-25 19:44 發表
我都想去訂個俾個仔,可惜佢無網址,唔知訂咩款好,有無邊度可以睇到佢的3D蛋糕款? 30-40人要訂幾大個呢?

佢地無網址架~細餅店黎,師傅都做唔到咁多野~佢話佢整蛋糕,一日先訓得好少,仲點整個網呀~哈哈
你要睇款就直接去店睇,有好多相架~
我40幾人訂5磅~

珍珠宮

減齡達人勳章

我都剛剛訂咗個3D 公主加南瓜車, 我60人就訂咗6lbs. 希望夠食啦! 佢話35人大約預3lbs, 每多10人再加1lb. 佢做$200.-‧lbs 呀! 所以再加2個公主(我有對孖女), 成$1300.- 都幾貴, 但希望對囡鍾意.
原帖由 maggielau0705 於 09-4-25 23:56 發表

佢地無網址架~細餅店黎,師傅都做唔到咁多野~佢話佢整蛋糕,一日先訓得好少,仲點整個網呀~哈哈
你要睇款就直接去店睇,有好多相架~
我40幾人訂5磅~ ...

侯爵府

上年我0係楓葉訂左個snoopy, 走左樣wor

大宅

有無相睇下?因為Snoopy都是我的後選名單之一。

原帖由 hihirita 於 09-4-27 17:50 發表
上年我0係楓葉訂左個snoopy, 走左樣wor

大宅

唔該晒,等confirm到人數就會落去睇下 ,如果大家可post之前訂的款式 , 分享下就好了,

大宅

有無相可以分享呀?個3D高達頭靚嗎?

原帖由 linchan 於 09-4-22 12:57 發表

首頁

尾頁

跳至