親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

非常好來前看天氣預報,話下雨有些灰

Cheuk2012    發表於 19-1-6 21:33
wcpcelia    發表於 18-12-27 16:11

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

琥珀宮

回覆 Happyhappylive 的帖子

Very nice

子爵府

計劃去, 有什麼好野?

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Happyhappylive 發表於 18-12-25 10:42
非常好來前看天氣預報,話下雨有些灰

我都打算去,有冇好介紹呢?本應打算住店Fusion Resort Cam Ranh,但我一家4口,最大果個10歲,唔知佢點計
日本の平安を祈ります

男爵府

kk80400 發表於 19-1-11 12:55
我都打算去,有冇好介紹呢?本應打算住店Fusion Resort Cam Ranh,但我一家4口,最大果個10歲,唔知佢點計 ...

我訂 Family Suite, 裡面有兩間房,成 ~1800尺,超大。(我仔9歲)

大人 free做 spa, 小朋友冇得做

Birth   7 Mar
出世  3.04 kg        1個月 4.5 kg
2個月 5.93 kg        3個月 6.73 kg
4個月 7.4 kg          5個月 8.1 kg
6個月 8.57kg

男爵府

kk80400 發表於 19-1-11 12:55
我都打算去,有冇好介紹呢?本應打算住店Fusion Resort Cam Ranh,但我一家4口,最大果個10歲,唔知佢點計 ...

Family suite

2個月 5.93 kg        3個月 6.73 kg
4個月 7.4 kg          5個月 8.1 kg
6個月 8.57kg

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Tigerpooh 發表於 19-1-11 13:23
我訂 Family Suite, 裡面有兩間房,成 ~1800尺,超大。(我仔9歲)

大人 free做 spa, 小朋友冇得做

你呢間雙房,我冇認為5錯要成$3xxxx,我想訂有泳池海邊單房,大約$3000到,你訂咗幾錢呀?我見有d會包你任做spa, 但有d只包一冷4
日本の平安を祈ります

男爵府

kk80400 發表於 19-1-11 13:52
你呢間雙房,我冇認為5錯要成$3xxxx,我想訂有泳池海邊單房,大約$3000到,你訂咗幾錢呀?我見有d會包你任 ...

Hk$2xxx during X'mas, private pool $3xxx

6個月 8.57kg

男爵府

kk80400 發表於 19-1-11 13:52
你呢間雙房,我冇認為5錯要成$3xxxx,我想訂有泳池海邊單房,大約$3000到,你訂咗幾錢呀?我見有d會包你任 ...

Included 3 breakfasts and spa

6個月 8.57kg

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

Tigerpooh 發表於 19-1-11 14:13
Hk$2xxx during X'mas, private pool $3xxx

我暑假就是住2 beds room with swimming pool, 我覺得好正

我4個都是大人,全部都可以做spa, 臨走果日check in 前都要做一次

珍珠宮

CrabPincers 發表於 19-1-11 14:17
我暑假就是住2 beds room with swimming pool, 我覺得好正

我4個都是大人,全部都可以做spa, 臨走 ...

你係邊道訂呀?我見訂果陣真係要小心d ,因為有d唔係任做spa,只能做一次
日本の平安を祈ります

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

kk80400 發表於 19-1-11 17:22
你係邊道訂呀?我見訂果陣真係要小心d ,因為有d唔係任做spa,只能做一次
...

在agoda訂,之後send email 去book, 酒店答我每日guarantee 兩次,如果有位就可以做多幾次都得,但要做完book果兩次之後先可以做第三次,甘我就email book左每日兩次加check out 果日一次,因為佢地好似10點開定930開,check out 不記得是11點定12點,spa要在check out 前做晒,所以我只可以果日做一次

去到果時, 係無位比你做第三次架

首頁

尾頁

跳至