懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

2019勳章

自己本身瘦底,暫時只有dd肚,但有時食左野個橡皮肚都會漲大,無論扣鈕褲還是橡筋褲頭都覺得好勒,Uniqlo個類大肚婆褲暫時又太鬆。雖然改著裙加絲襪,最近覺得絲襪都勒,請教下 媽媽們有咩心得呀

別墅

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

我著普通legging 。有彈性又唔勒肚。
著到5個月就再買大肚牛仔褲同大肚legging

大宅

Dodoww 發表於 18-12-26 12:52
自己本身瘦底,暫時只有dd肚,但有時食左野個橡皮肚都會漲大,無論扣鈕褲還是橡筋褲頭都覺得好勒,Uniqlo個 ...

淘寶大肚褲,扣入啲,我由3個月著到依家七個幾月

男爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

legging係最好著,有彈性,肥瘦都得

大宅

自己本身瘦底,暫時只有dd肚,但有時食左野個橡皮肚都會漲大,無論扣鈕褲還是橡筋褲頭都覺得好勒,Uniqlo個 ...

2-5個月我繫UNIQLO買打底褲159元果款買大一個碼,著到而家21周剛剛好,下個月準備全部大肚褲!

複式洋房

我就算著左x田買既孕婦絲襪,唔知點解我都覺得唔太舒服,我本身算係廋底,反而包肚leggings 舒服好多,不過自己又想著絲襪,著連身裙好睇d。買過h&x既孕婦絲襪,唔係好得,唔舒服。
邊間孕婦絲襪好?

別墅

2019新春慶豚圓

我著孕婦褲啦 係u記同淘寶買 我本身怕凍 著孕婦褲包埋肚 暖笠笠 好舒服

珍珠宮

2019新春慶豚圓 BB防敏心得分享勳章

絲襪系真係有D勒架,平時有冇普通既褲,我3個月既時候著番平時既褲都OK

珍珠宮

2019新春慶豚圓

著橡筋頭既褲頭,或者著連身裙就舒服了

別墅

2019新春慶豚圓

淘寶大肚legging,冬天仲買條有毛毛,包住個肚唔怕冷親阿B

別墅

2019勳章

我 3 個幾月開始著連身裙呀,箍住個肚唔舒服

別墅

chanlazy 發表於 18-12-26 19:04
我著孕婦褲啦 係u記同淘寶買 我本身怕凍 著孕婦褲包埋肚 暖笠笠 好舒服
...

哈!我都系!但係我著五到包肚啊,一包就嘔,唯有拉落去,宜家已經39w。。都係甘。。

子爵府

2019新春慶豚圓

Uniqlo 個leggings
改著連身裙
絲襪有大肚款, 我在sogo買$120-$150

子爵府

2019新春慶豚圓

回覆 yungpigpig 的帖子

絲襪有大肚款, 我在sogo買$120-$150

翡翠宮

2019新春慶豚圓 BB防敏心得分享勳章

我明,呢個時間著大肚褲又早左D,我著平時較為寬鬆褲,話姐買大多一碼。

複式洋房

鬆身/leggings會好d, 舒服d, 我個陣~30 wk咁著加託腹帶. 聽埋講座, 行埋街買bb野6-7個鐘都無問題

複式洋房

有冇大肚褲淘宝link share吓呀, 我之前買過唔掂, 明明長褲, 收貨變左7分褲, 同埋成日跌落黎, 依家5個幾月仲係著緊legging

大宅

minibed 發表於 18-12-28 16:03
有冇大肚褲淘宝link share吓呀, 我之前買過唔掂, 明明長褲, 收貨變左7分褲, 同埋成日跌落黎, 依家5個幾月仲 ...

https://item.taobao.com/item.htm?id=565304917804

我163cm高,個長度著左同個圖差不多
我本身中等身型,買左XL,三個月時買到依家7個幾月都仲著得落,佢係易起毛粒但好著,個型好睇過uniqlo 果條,無咁老土

複式洋房

回覆 麻每吉 的帖子

THANKS

複式洋房

eey0re 發表於 18-12-28 14:52
鬆身/leggings會好d, 舒服d, 我個陣~30 wk咁著加託腹帶. 聽埋講座, 行埋街買bb野6-7個鐘都無問題 ...
講起講座, 我岩岩先報左1月頭個場美X臣講座, 希望抽中

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊