懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

好好地我入左lift,部lift又唔太迫我亦企埋一邊無阻人,臨關門前有個肥8婆睇住電影行入lift。
好啦,原本無咩事,但佢就無瑞瑞不停頂/推我隻手,想佔多d 空間,好啦,整我幾次,我忍唔住頂返佢,佢又頂返我。跟住我開始話佢,同佢講我大肚,叫佢唔好再頂。
點q知佢竟然話‘車,你大肚我個肚都大呀’ (佢一定唔係大肚,係串我姐)
嬲到爆,一出lift,我就忍唔住話佢‘你當然大啦,肚又大蘿又大’,跟住佢講‘大肚婆大哂咩’就走左.....

男爵府

JNF 發表於 18-12-27 15:15
好好地我入左lift,部lift又唔太迫我亦企埋一邊無阻人,臨關門前有個肥8婆睇住電影行入lift。
好啦,原本無 ...

想講就係,大肚其實唔係大哂,但我無搞你,好好地仲咩要成日推人,之前已遇過迫既時候俾人推,有時要提下人自己大肚等有心人可以小心d(因為可能睇唔到,俾人推親好危險) 。但依d 知道仲串串口個d 真係唔罵佢唔得。

香港太多依類人,遇著真係覺得好討厭

珍珠宮

2019新春慶豚圓 BB防敏心得分享勳章

你睇日大住個肚都係咪頂番佢喇,反正搭一陣Lift,而家好多咁既人架,咪同佢計較

珍珠宮

2019新春慶豚圓

咁冇品,唔好同D咁嘅人勞氣

男爵府

GCHK 發表於 18-12-27 20:10
咁冇品,唔好同D咁嘅人勞氣

好,我開始忘記依件事,雖然仲嬲嬲地

珍珠宮

2019新春慶豚圓

JNF 發表於 18-12-27 20:45
好,我開始忘記依件事,雖然仲嬲嬲地

係喇,咁就乖,最緊要自己好心情

公爵府

2019新春慶豚圓

好啦,原本無 ...

遇到咁架人,換轉邊個都頂唔住,不過諗住肚果個就算喇,費事激親自己

男爵府

hoganbaby 發表於 18-12-27 21:13
遇到咁架人,換轉邊個都頂唔住,不過諗住肚果個就算喇,費事激親自己

有時佢地真係唔話返佢唔得,動口不動手,對住大肚仲動手動腳,俾佢整親點算

男爵府

2019新春慶豚圓

好啦,原本無 ...

個女真係極品

翡翠宮

2019新春慶豚圓 BB防敏心得分享勳章

咪理佢,費事影響自己心情。

複式洋房

2019新春慶豚圓

好啦,原本無 ...

明白你感受。但其實好多人都會話之你,心態係你大肚關佢咩事!我試過落大雨過馬路,我驚跌親撓實我老公行慢啲。但我後面有個8婆特登用把濕遮掂落我後頸推我行快啲。我當時都好嬲!因為我後頸、頭髮都濕曬!我有擰頭望佢。佢就扮野越行越慢。我有諗過大聲駡佢係有冇品、禮貌!係咪趕住去投胎之類!但諗返自己懷孕中,無理由動氣影響自己同bb情緒。所以我會用另一角度諗:算啦!佢無呀媽生既!呢啲人無品、無禮貌!佢會有報應!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊