美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

今日上去A+做聖誕優惠的part c,順手買多一個聖誕優惠,因為做無針埋線都要做四至六次,所以買多個優惠着數啲
聖誕優惠已經唔再係重點,令我心動嘅就係治療師話佢哋已經入咗thermage, 會有優惠價優先比A+嘅客人
一直眼紋都係好困擾我嘅,大家知唔知thermage 係咪做眼紋好好架?
佢哋好似一九年會入好多新嘅儀器,聽佢哋講又會有一部機係做皮膚底層嘅改善,叫水原互生療程,唔知同水原共生係咪同一樣野

侯爵府

ktang0 發表於 18-12-27 16:37
今日上去A+做聖誕優惠的part c,順手買多一個聖誕優惠,因為做無針埋線都要做四至六次,所以買多個優惠着數 ...

我都問過醫生做thermage 幫唔幫到我眼紋,但佢話thermage 主要做提升,叫我做fraxel... 我原本都諗住俾錢做thermage 架啦,但聽佢咁講完,我又要諗諗先走左去考慮co2 laser咋,因為我唔想做fraxel.....

咁A+係第幾代?FLX嗎?

男爵府

babybabywanted 發表於 18-12-27 17:21
我都問過醫生做thermage 幫唔幫到我眼紋,但佢話thermage 主要做提升,叫我做fraxel... 我原本都諗住俾錢 ...

我唔知呀,佢淨係話要查麻醉膏,同埋可以揀治療師做或醫生做。就算係治療師做都要見咗醫生決定度數喎!
佢話佢哋有個同事超級勁眼紋都做咗,等緊睇效果
我諗應該都係痛嘅,因為佢話佢老闆娘都做咗,嗌到全間鋪都聽到佢把聲,不過佢話佢老闆娘係好怕痛嘅但係就話效果好靚,佢老闆娘好滿意嘅

男爵府

babybabywanted 發表於 18-12-27 17:21
我都問過醫生做thermage 幫唔幫到我眼紋,但佢話thermage 主要做提升,叫我做fraxel... 我原本都諗住俾錢 ...

一定係flx第四代啦

男爵府

ktang0 發表於 18-12-27 20:45
我唔知呀,佢淨係話要查麻醉膏,同埋可以揀治療師做或醫生做。就算係治療師做都要見咗醫生決定度數喎!
佢 ...

你係乜嘢紋?眼肚?眼尾?thermage 做提升出色D,唔好信哂d治療師

男爵府

yingying貝 發表於 18-12-28 00:31
你係乜嘢紋?眼肚?眼尾?thermage 做提升出色D,唔好信哂d治療師

佢都係話提升最出色,同埋膚質都會靚啲因為熱力會產生骨膠原。咁佢都有講眼紋佢哋都係觀察中

侯爵府

yingying貝 發表於 18-12-28 00:31

無錯!

大宅

回覆樓主

我反而想做下半面喎
Touch wood 無咩眼紋 但有虎紋
但唔想打ulthera 消脂
唔知幾錢

男爵府

babybabywanted 發表於 18-12-28 12:00
無錯!

所以都要自己做多啲research,問多啲知多啲

男爵府

lenareina 發表於 18-12-28 12:06
我反而想做下半面喎
Touch wood 無咩眼紋 但有虎紋
但唔想打ulthera 消脂

我淨係記得面同眼係分開計,又有分發數,好複雜咁

男爵府

ktang0 發表於 18-12-28 12:17

眼係幾錢?450發?

侯爵府

ktang0 發表於 18-12-28 12:17

係呀225係做上眼蓋或者眼肚位,要450發先係全隻眼,我見thermage 做上眼蓋提升好明顯咁~

男爵府

yingying貝 發表於 18-12-28 17:20
眼係幾錢?450發?

好似係$8000,唔知有冇記錯

男爵府

babybabywanted 發表於 18-12-28 17:25
係呀225係做上眼蓋或者眼肚位,要450發先係全隻眼,我見thermage 做上眼蓋提升好明顯咁~
...

咁做得就梗係做全隻眼㗎啦

男爵府

ktang0 發表於 18-12-28 17:26
好似係$8000,唔知有冇記錯

8000又唔貴喎,A+?

男爵府

yingying貝 發表於 18-12-28 17:31
8000又唔貴喎,A+?

係呀,我早兩日去做irevive 嘅時候講。因為個治療師知我好想做好眼肚眼紋眼嘅提升,佢就話提升呢部應該係最好,而因為眼收緊眼肚都會細左同平左,淺嘅眼紋都應該有幫助,深嘅眼紋佢哋就話仲係觀察中
不過有分治療師做同醫生做,$8000應該係治療師做,但係就算治療師做都一定要見醫生,由醫生決定度數,同埋做嘅過程都會有醫生跟進住。
佢話印咗咩格仔紙,其實都係跟住打,所以先至可以治療師做喎。

男爵府

ktang0 發表於 18-12-28 17:36
係呀,我早兩日去做irevive 嘅時候講。因為個治療師知我好想做好眼肚眼紋眼嘅提升,佢就話提升呢部應該係 ...

治療師做會平D,但A+果位醫生都係流流地....

侯爵府

ktang0 發表於 18-12-28 17:36
係呀,我早兩日去做irevive 嘅時候講。因為個治療師知我好想做好眼肚眼紋眼嘅提升,佢就話提升呢部應該係 ...

但8000蚊應該係225發~ 我記得LM skin都好似係8000幾醫生打,但我都唔係好肯定個價錢,因為佢地sell我時,係sell 450發,225發我只係立下眼見到個價錢....

男爵府

yingying貝 發表於 18-12-28 17:38
治療師做會平D,但A+果位醫生都係流流地....

我有同另一個jm傾過, 話呢個醫生度數夠進取, 佢做過幾次ulthera, 得呢個醫生夠膽同佢開最大度數
唔知A妹會唔會有,如果有可以扣plan就very good

男爵府

babybabywanted 發表於 18-12-28 17:40
但8000蚊應該係225發~ 我記得LM skin都好似係8000幾醫生打,但我都唔係好肯定個價錢,因為佢地sell我時, ...

咁我唔肯定,但我記得我係問全眼,我嗰時仲心諗$8000都試得過

首頁

尾頁

跳至